2777
2789
کاشکی ابرو شوهرتو میبردی آره راست میگی خیلی سخته مطمعنم ۴ماه بهت اندازه ۴سال گذشته 🥺

دیگه ابروش رو ببرم کلا تمومه

شما چکار کردی ؟ هنوز قهری ؟؟ قبول نمیکنه خیانت کرده ؟ 

مال منم بار اول قبول نکرد همش گفت اشتباه دیدی هیچی نبوده 

چرا زندگیت رو می‌خواس بخاطر یه عکس خراب کنی ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ابروش رو ببرم کلا تمومهشما چکار کردی ؟ هنوز قهری ؟؟ قبول نمیکنه خیانت کرده ؟ مال منم بار اول قب ...

والا من موندم برم مهریمو بزارم اجرا یا نه اما هنوزم قهرم خونه مامانمم ده روزه کلا دوتا پیام داده ک صحبت کنیم و نه من این کارو نکردم و تو فکر می‌کنی همش میزنه زیرش تو چیکار کردی ک گفت آره خیانت کردم و دیگر این کارو نمیکنم؟بخشیدیش پرو تر نشد؟

والا من موندم برم مهریمو بزارم اجرا یا نه اما هنوزم قهرم خونه مامانمم ده روزه کلا دوتا پیام داده ک ص ...

من هی خواستم قهر کنم برم نگذاشت هی ساکم رو‌جمع کردم هرکاری کردم نگذاشت 

رمز گوشیش رو داشتم نمیدونست بازش کردم دیدم زنیکه رو برده الاچیق ‌ بهش گل خریده و ازش عکس و فیلم گرفته بود البته یارو با روسری بود 

دیگه نمی‌دونم 

دیدمش گفتم تمومه طلاق گفت نه هیچی نیست و هی زبون ریختن 

نمی‌دونم دیگه همراه من و ایناش چند دفعه نگاه کردم چیزی نبود 

من هی خواستم قهر کنم برم نگذاشت هی ساکم رو‌جمع کردم هرکاری کردم نگذاشت رمز گوشیش رو داشتم نمیدونست ب ...

چجوری نذاشت ؟من اگر عصبی بشم هیچی جلودارم نیست همون روزی که زنرو دیدم کلی صورت شوهرمو چنگ انداختم و خودمو زدم صورتش خونی بود و فقط میگفتم حالم ازت بهم میخوره دیگ نمیخوامت تو لیاقت منو نداری همین 🥲

چجوری نذاشت ؟من اگر عصبی بشم هیچی جلودارم نیست همون روزی که زنرو دیدم کلی صورت شوهرمو چنگ انداختم و ...

منم هرروز جنگ و دعوا داشتیم آنقدر نشست گریه کرد التماس ولی هنوزم نبخشیدمش

بهش گفتم همون لیاقتت هست تو لیاقت منو نداری برو زن های زی ر خو اب بقیه اونا که تیغت میزنند

منم هرروز جنگ و دعوا داشتیم آنقدر نشست گریه کرد التماس ولی هنوزم نبخشیدمشبهش گفتم همون لیاقتت هست تو ...

آره دقیقا لیاقتشون همون خرابان نه ما ک پاک نشستیم تو خونه ب بچه داری

آره دقیقا لیاقتشون همون خرابان نه ما ک پاک نشستیم تو خونه ب بچه داری

حالا واقعا موندم قرار شد خونه به نامم کنه دوباره گفت میندازیم بیرون 

بعدش گفت ماشین رو میزنم

نمی‌دونم همش بهم میگن تو نی نی سایت خونه ازش بگیر 

خب وقتی نمیده چکار کنم ؟ تهش بهم میگه برو بیشتر از اینه ؟؟ 

حالا واقعا موندم قرار شد خونه به نامم کنه دوباره گفت میندازیم بیرون بعدش گفت ماشین رو میزنمنمی‌دونم ...

دقیقا شوهر من ی ماشین مثلاً میخواست برام بگیره امروز بهم زنگ زده ک تو لیاقت نداری و کلی فوش داد ببین حالم از هرچی مرده بهم میخوره شوهر منو شوهر تو عین همن آب از دستشون نمیچیکع اینایی که میگن خونه بگیر ماشین بگیر نفسشون از جای گرمی بلند میشه عزیز من دوستای من همش دارن میگن ی چیزی ازش بگیر آخه چجوری وقتی نامیده حیف جوونیم حیف عمری ک پاش گذاشتم

دقیقا شوهر من ی ماشین مثلاً میخواست برام بگیره امروز بهم زنگ زده ک تو لیاقت نداری و کلی فوش داد ببین ...

بابا ببین من صمیمی ترین دوستم هم طفلک شوهرش بهش خیانت کرده بود ۳ تا خونه داره ۳ تا ماشین هیچی بهش نداده بود 

بخدا اینایی که میان میگن نصفشون الکی میگن حالا نمیگم هیچ کس نگرفته 

ولی بنظرم بعضی شوهرها هم خونه اینا بدن رودار تر میشن 

اگه خدای نکرده شوهرت بیاد بگه خوب کردم حالا می‌خوای چکار کنی ؟ 

من هنوزم باهاش دعوام خسته شدم یاد حرف‌هایی که به زنه گفته بود 

بابا ببین من صمیمی ترین دوستم هم طفلک شوهرش بهش خیانت کرده بود ۳ تا خونه داره ۳ تا ماشین هیچی بهش ند ...

دقیقا منم هیچ وقت یادم نمیره ک با اون زنه خراب چقدر هواخواهش شده بود کاراش برخورداش هیچ وقت یادم نمیره چرا هستن مردایی ک میان میگن غلط کردم گوه خوردم و چیزی ب نام زنشون میزنن شوهر منو تو ک آدم نیستن خواهر جان 🤦امروز داشتم ب این فکر میکردم ک چقدر حد شوهر من پایینه ک با زنی ک چهار سال پیش کف مغازمو نو تی میکشید و جنس جابجا میکرد ریخته رو هم خاکبرسرش 🤦😔

دقیقا منم هیچ وقت یادم نمیره ک با اون زنه خراب چقدر هواخواهش شده بود کاراش برخورداش هیچ وقت یادم نمی ...

اره نمیگم نیستن اون مردا هستن 

فقط بهش میگم می‌خوام برم خونه مادرم دیگه تحملت رو ندارم 

دلم نمیخواد وایسم پیشت

میگه مگه دست خودت؟ گفتم دست کیه ؟ 

هی چی بگم زن اصلا حالیش نبود مدل موبایل چیه ؟