2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

184 بازدید | 21 پست

اینجا کسی مشاور کنکور هست ؟
درمورد کنکور تجربی و فرهنگیان سوال دارم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بپرس

من هم میخوام کنکور تجربی بدم هم فرهنگیان یعنی میخوام اگ تو تجربی نتونستم یه رشته خوبی قبول بشم حداقل برم فرهنگیان ولی خب نمیشه بعد کنکور فرهنگیان اگ قبول بشم کنکور تجربی بدم نمیدونم چیکار کنم حقیقتا میشه اگ میدونید کمکم کنید 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

من هم میخوام کنکور تجربی بدم هم فرهنگیان یعنی میخوام اگ تو تجربی نتونستم یه رشته خوبی قبول بشم حداقل ...

کنکور فرهنگیان برای کسایی که درآمد کم قانع اند 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

من هم میخوام کنکور تجربی بدم هم فرهنگیان یعنی میخوام اگ تو تجربی نتونستم یه رشته خوبی قبول بشم حداقل ...

اگه برای تجربی تمرین کردی و کامل تست میتونی بزن فرهنگیان نرو 

کنکور فرهنگیان برای کسایی که درآمد کم قانع اند

آره درسته ولی خب با این روندی که من دارم فک نکنم بتونم تو تجربی چیزی قبول بشم نمیدونم باید چیکار کنم   

آره درسته ولی خب با این روندی که من دارم فک نکنم بتونم تو تجربی چیزی قبول بشم نمیدونم باید چیکار کنم

پس امید فرهنگیان

پس امید فرهنگیان

دقیقا ولی نمیدونم به خانوادم چجوری بگم بنده خدا ها دارن اذیت میشن و هزینه میکنن بعد من برم فرهنگیان واسه خودمم زوره هیچ وقت انقد لای منگنه نبودم نمیتونم تصمیم درست بگیرم 

نگاه شما برای هر دو بخونید ولی کنکوری سراسری رو توی اولویت قرار بدید و در کنارش فرهنگیان اینطوری  میتونی خیال خودتت رو راحت کنی 

نگاه شما برای هر دو بخونید ولی کنکوری سراسری رو توی اولویت قرار بدید و در کنارش فرهنگیان اینطوری می ...

آره تا الانم همینجوری پیش رفتم ولی واسه تجربی فقط میتونم اردیبهشت کنکورو بدم اگ قبول بشم فرهنگیان نمیتونم واسه تیر که نوبت دوم تجربیه کنکور بدم 

آره تا الانم همینجوری پیش رفتم ولی واسه تجربی فقط میتونم اردیبهشت کنکورو بدم اگ قبول بشم فرهنگیان نم ...

کی گفته همچنین حرفی رو پارسال پس چطوری فرهنگیان جوابش آمد کنکور تیر دادن  مصاحبه رو هم رفتن بعد که جواب کنکور سراسری آمد هم قبولی در فرهنگیان به انتخاب خودشون رفتن 

کی گفته همچنین حرفی رو پارسال پس چطوری فرهنگیان جوابش آمد کنکور تیر دادن مصاحبه رو هم رفتن بعد که ج ...

مدرسه واسه ثبت نام کنکور که فردا هست یه سری متن نوشته بودن که اگ خواستید فرهنگیان ثبت نام کنید به این مسائل هم دقت کنید و اینا
واقعا میشه کنکور داد یعنی ؟