2777
2789

وایی انصافا خیلی بده من تو روز زردالو خشک میخورم شبا تو اب داغ انجیر و الو خیس کن صبح پاشدی با ابش بخور روغن زیتون زیاد استفاده کن من چند روزه سرماخوردم هر دوساعت شربت لیمو و عسل و اب ولرم درست میکردم یک لیوان میخوردم واقعا انتظار نداشتم یک بار سهله چندبار رفتم دستشویی لولیا سبز کلم بروکلی موز رسیده اینا ملین هستن حتما کنار غذات سوپ داشته باش 

انجير خشكو بريز تو ليوان روش آب بريز بذار يخچال قشنگ نرم نرم شه شيرش درآد بعد يه روز با همون آبش بخور

هروز همين كارو كن

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصی چیزی نیس بخورم؟حداقل روزی ی بار شکمم کار کنه

یه چیز گیاهی که من دارم میخورم الان

البته برا سفیدی مو میخورم ولی فواید زیییاد داره و یکیشم همینه که مطمعنم بخوری روزی یه بارو کار میکنه شکمت اگه میخوری لگم اگه نه الکی خودمو خسته نکنم

چقد گوشت تلخ
قرصی چیزی نیس بخورم؟حداقل روزی ی بار شکمم کار کنه

چرا قرص هست یه چیز گیاهی هست فکر کنم برگ سنا و گل سرخ مخلوطش رو دم کن بخور یک روز در میون بعد یک هفته که راه افتادی دیگه ولش کن بزار روده هات عادت نکنه من ماه پیش یهویی یک هفته دستشویی نرفتم با همین برگ سنا راه افتادم بعد دیگه رعایت کردم

روغن زیتون رو برنجت

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
زرد آلو خشکم خوبه شب خیس کن صبح بخور کلا باز میشه راهش 😉

میوه های خشک مثل زردالو هلو عالیه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
بگو گلم

یه سیر هلیله سیاه بگیر از عطاری اسیاب کن   تلخه اگه میتونی اخر شب بعد غذا  همینجوری  پودرشو با اب بخور

نمتونی با اب یا گلاب خمیر کن سفت یکی دو سه قاشق

بعد مث قرصای کوچیک در ار تو ارد بغلتون  برار خشک شه اینجوری راحت تر خورده میشه

شبی به اندازه یه هلیله یا دوتا بخور 

یعنی بعد یکی دو روز حلی

چقد گوشت تلخ
2790
2778
2791
2779
2792