2777
2789
عنوان

بی زبونی

95 بازدید | 13 پست

ای خدااا

من چرا اینقد بی زبونم

امروز همکلاسیم رسما بهم توهین کرد

در صورتی که من غیر خوبی بهش نکردم

ولی من هیچی نگفتم😭😭😭😭

واسه خودم متاسفم

از خودم ناراحتم

چرا من اینجوریم

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

در جواب ابلهان سکوت کن 

اجازه بده خدا وکیل مدافعت باشه 

اینو از کسی بشنو که تا تلافی نمیکرد اروم نمیگرفت 

الان فقط سکوت میکنم فقط

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

در جواب ابلهان سکوت کن اجازه بده خدا وکیل مدافعت باشه اینو از کسی بشنو که تا تلافی نمیکرد اروم نمیگر ...

قلبم درد میکنه

حالم بده😭💔

دلم خیلی شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم درد میکنهحالم بده😭💔دلم خیلی شکسته

میدونم 🥲

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

میدونم 🥲

امروز دو تا از همکلاسیام داشتن راجب من میگفتن که غلط میکنه این با تعویق امتحان مخالفت کنه

در صورتی که من اولین نفر راضی بودم

اما مثل ی احمق هیچی نگفتم😭💔

ناراحت نباش منم همینجور ولی الان به گذشته نگاه میکنم این بی زبونی کمک حال ام بود 

چون جواب ندی واگذار میشه بخدا و اونی که این وسط رو سفید هست منم چون عذاب وجدان ندارم جوابی داده باشم بدتر باشه که دل طرفم بشکونم از حرفا که میزنن بگذر جواب نده اینجور حس میکنن اهمیتی نداره حرفاشون و بازنده اونها هستن. 

امروز دو تا از همکلاسیام داشتن راجب من میگفتن که غلط میکنه این با تعویق امتحان مخالفت کنهدر صورتی که ...

اخی 

کلاس چندمی ؟

خوشگلم نباید از ادما انتظار عطوفت داشت 

این تازه اول راهه باید چیزایی ببینی و بشنوی که همیشه خودت خود به خود تنهایی رو ترجیح بدی به همه 

ناراحت نباش منم همینجور ولی الان به گذشته نگاه میکنم این بی زبونی کمک حال ام بود چون جواب ندی واگذار ...

چرا دل من بشکنه که دل یکی دیگه نشکنه

چرا دل من بشکنه که دل یکی دیگه نشکنه

چون اون کسی این حرف میزنه فاقد شعور هست ولی ما که مثل اون بی‌شعور نیستیم که. 

درد کشیده ایم میدونیم توهین یا تمسخر یا کنایه کسی چه دردی به طرف مقابل میده پس خودمون مراقب حرفامون هستیم که دل کسی رو نرنجونیم 

کوچکترین درسی که افراد بی‌شعور میدن همینه 

ولی اگه دوستیتون مهمه بدون خجالت و رو در بايسي با لحن خوب مودبانه به دوستت بگو فلانی من از حرفت ناراحت شدم 

ولی راحت بگو با بغض و خشم اینها نه 

وبگو من برای خودم ارزش قائل هستم اگه باز به این رفتارها ادامه بدی من کاری بهت ندارم دیگه 

[QUOTE=364281988]ترم اول دانشگاه[/QUO

من سال پنجم 

دیگه غصه نخوریا بخاطر چرت و پرتا و خزعبلات بقیه ارزش ندارن

[QUOTE=364281988]ترم اول دانشگاه[/QUOمن سال پنجم دیگه غصه نخوریا بخاطر چرت و پرتا و خزعبلات بقیه ارز ...

رشتتون چیه؟

ناراحتم که اون لحظه تو عالم خودم بودم و جوابی ندادم😭💔

رشتتون چیه؟ناراحتم که اون لحظه تو عالم خودم بودم و جوابی ندادم😭💔

داروسازی

بهتررررر که ندادی 

بین وقتی یه سگ میفته دنبالت پارس میکنه تو ام متقابلا (دور از جونت ) پارس میکنی ؟ معلوما که نه 

دهن به دهن هر ناکسی نشو گل من 

بزار پای نصحیت از یه  ابجی بزرگتر 

داروسازیبهتررررر که ندادی بین وقتی یه سگ میفته دنبالت پارس میکنه تو ام متقابلا (دور از جونت ) پارس م ...

من پزشکیم و این حیوون وحشی رو باید تا ۷ سال دیگه تحمل کنم