2777
2789
عنوان

چیکار میکنید

70 بازدید | 14 پست

من کل خونه تمیز کردم چایمم رو کاره منتظرم اعضای خانواده بیان خونه

خودمم دوش گرفتم اخش

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خسته نباشی عزیزم💋

من هیچی گوشی دستم تو نی نی سایت جای اینکه بشینم امتحان بخونم 

گشنم هم هست

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

از سرکار برگشتم خستمههه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

کنم ازساعت 2مشغول جمع جورکردن وتمیزکاریم الان یه چایی ریختم بخورم بعدبرم سراغ شام شیطون میگه زنگ بزنم پیتزاسفارش بدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کنم ازساعت 2مشغول جمع جورکردن وتمیزکاریم الان یه چایی ریختم بخورم بعدبرم سراغ شام شیطون میگه زنگ بزن ...

خودت چرا درست نمیکنی؟؟

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

من تازه از سرکار برگشتم خستم اما انرژیم بالاست میخوام برم سرویسا رو بشورم، سالن رو جارو و طی بزنم بع ...

ماشلله ب این انرژی 

خسته نباشی اما زیاد ب خودت فشار نیار

خسته نباشی عزیزم💋من هیچی گوشی دستم تو نی نی سایت جای اینکه بشینم امتحان بخونم گشنم هم هست

خب پاشو یک چیزی درست کن تنبل خانومممم 

فدات سم عزیزم

خودت چرا درست نمیکنی؟؟

خسته شدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب پاشو یک چیزی درست کن تنبل خانومممم فدات سم عزیزم

حالشو ندارمم 😂مامانم الان یک چی درست میکنه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »