2777
2789
عنوان

چادر اجباری

364 بازدید | 27 پست

سلام 

مادر شوهرم زنگ زد که آماده شو ساعت ۵ میایم دنبالت میریم بیرون (واینکه من همیشه وقتی باهاشون میرفتم بیرون چادر ملی سرم میکردم)

این دفعه به نامزدم گفتم من دیگه چادر سر نمیکنم دوست ندارم گفت نه باید بپوشی و اینا 

(من فقط وقتایی چادر میپوشم که با خانواده نامزدم برم بیرون تو خانواده خودم اصلا چادر نمیپوشم )

حالا مامانم میگه بپوش دیگه اشکالش چیه 

ولی واقعا من دوست ندارم بپوشم 

منم گفتم حالا که اینطوریه اصلا من نمیام 

اگه مادر شوهرم زنگ زد گفت بیا میگم من چادر سر نمیکنم اگه میخاین که اوکی بیام باهاتون بیرون اگه نه که نه دیگه 

بگید من حق دارم؟ 

اصلا چیکار کنم حالیشون کنم

turk Giziam

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همون اول پررو کردی بدعادت شدن نه اصلا نپوش ...مگه باید به میل خانواده شوهر لباس پوشید ؟

آره دقیقا الان به مامانم گفتم گفتم اگه ناراضی باشن چرا چادر نپوشیدم اصلا نمیرم

turk Giziam

من هروقت کسی چیزی ازم بخوادکه باب میلم نباشه میگم چشم بعدکارخودمومی کنم بامادرشوهرم ایناهم اینجوری بودم انقدگفتن چادرسرت کن چشم گفتم ونکردم ک دیگه نگفتن..ولی الان خیلی دوست دارم سرم کنم شوهرم مخالفه

و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را

اگه از اول می‌دونستی اینجوری دوست دارن قبول کردی و پوشیدی دیگه باید پاش وایسی و حق رو بهت نمیدم چون ...

وا من گفتم به حرفش ارزش قائل بشم فقط یه بار گوش کنم 

turk Giziam