2777
2789
میخاد بگه تجربیا گنگن ولش کن

وا😐

۱۴ نفر تجربی ایم ۱ نفر ریاضی، ک اونم چون تنهاس همه کلاساش با ماعه بجز هندسه 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اره سخته من که اصلا علاقه ندارمامروز داشتم درس هویت رو میخوندم صد بار خداروشکر کردم نرفتم انسانی😂🗿

دختر کوچیکم  از همون کلاس چهارم با اجتماعی مشکل داشت 

فرض کنید تا العان کمترین نمره  ریاضیش ۱۹ بوده بعد فیزیک رو ۱۹ و اینا میگیره . زیست ۲۰ . شیمی ۲۰ 

اجتماعی ۱۲ 🫤 خودشو بکشه ترم با ارفاق و سه شب بیدار موندن ۱۷

نهمه اینجوری هست. میخاد بره تجربي  . اسم انسانی میاد فرار میکنه

دختر بزرگم  هم اینجوری بود ولی نمرات اجتماعیش نسبت به کوچیکه معقول تر بود شاید ۱۸ بود مثلا.

فقط هم از عمومی ها با اجتماعی و دفاعی این مشکلات رو دارن . اصلااا حفظ نمیشن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای دخترا هم بعضی مهندسی ها خوبه مثل کامپیوتر و صنایعمن خودم عاشق هوافضام ولی میگن برا دخترا خوب نی ...

وای نه دختر عموم ارشدصنایع دانشگاه صنعتی اصفهان الان پاکسازی پوست کار میکنه میگه هیچ جا نمیخواستن منو

هن؟ تجربی هستی بعد چرا بچه ی ریاضی باید تو کلاستون باشه

چون ۱ نفره و درسامشترکن با ماعه فقط هندسه ش جدامیشه

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

وا😐۱۴ نفر تجربی ایم ۱ نفر ریاضی، ک اونم چون تنهاس همه کلاساش با ماعه بجز هندسه

خب دهم ریاضی و تجربی مثل همه از ۱۱ و ۱۲ که فرق میکنه میخاد چیکار کنه. 

هندسه یه معلم میاد فقط به اون یاد میده؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خب دهم ریاضی و تجربی مثل همه از ۱۱ و ۱۲ که فرق میکنه میخاد چیکار کنه. هندسه یه معلم میاد فقط به اون ...

راست می گی نمیدونم 

آره کلاس خصوصی هندسه😁

اینجوری نیست. خب مگه فکر کردی اون دیوونه ها همشون پزشک. میشین یه مشت آدم متوهم شما رشته و دانشگاه خو ...

نه بابا تجربی که افتصاحه  ۴ درصدشون پزشکی و پیراپزشکی قبول میشن

انسانی از همه شون بهتره برای دخترها+هنر

یعنی معلم هندسه فقط میاد به این یک درس میده

آره😁

شت اوضاع خیته

چرا خب 

بهتر از اینه که ثبت نامش نکنن

نه بابا تجربی که افتصاحه ۴ درصدشون پزشکی و پیراپزشکی قبول میشنانسانی از همه شون بهتره برای دخترها+ه ...

بیشتر بچه های سمپاد که قبول میشن تو تجربی. 

ولی اگه بشن خیلی خوبه مهاجرت میکنن . پرستیژ اجتماعی بالا تری دارن .

البته پزشکی آدمو پیر میکنه دندون بهتره 

بیشتر بچه های سمپاد که قبول میشن تو تجربی. ولی اگه بشن خیلی خوبه مهاجرت میکنن . پرستیژ اجتماعی بالا ...

اتفاقا بچه های مهندسی هم راحت مهاجرت میکنند و خیلی خواهان دارن و همینطور بچه های اقتصاد و مدیریت انسانی

باور کن تو کشور ما فقط کعبه آمالشون پرستاری و علوم آزمایشگاهیه وگرنه این شغلها اون طرف درسته بازار کار داره ولی پرستیژ علوم پایه خیلی بالاتر از ایناست.اینا اونجا شغلای خدماتی هستن و چون خودشون زیر بار این شغلها نمیرن از کشورهای دیگه  میگیرن