2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخاد بگه تجربیا گنگن ولش کن

آها‌ . خوب مثل آدم بگید مغزمون رگ به رگ شد😁

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

نمیدونم منم پشمام ریختدوازدهم که ما هستیم انسانی ۲۵ نفرن امسال نمیدونم چرا انقدر کم بودن

انسانی سخته. من دخترم بخاطر اینکه فلسفه منطق و ... نخونه رفت تجربی😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

آخه خوب وو بدش کدومه.همه ش مهندسیه همه ش هم اشباعه به دخترها هم که اصلا بها نمیدن برای استخدام

برای دخترا هم بعضی مهندسی ها خوبه مثل کامپیوتر و صنایع

من خودم عاشق هوافضام ولی میگن برا دخترا خوب نیست 

آخه خوب وو بدش کدومه.همه ش مهندسیه همه ش هم اشباعه به دخترها هم که اصلا بها نمیدن برای استخدام

اینجوری نیست. خب مگه فکر کردی اون دیوونه ها همشون پزشک. میشین 

یه مشت آدم متوهم 

شما رشته و دانشگاه خوب بخون

موفق خواهی شد

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

انسانی سخته. من دخترم بخاطر اینکه فلسفه منطق و ... نخونه رفت تجربی😂

اره سخته من که اصلا علاقه ندارم

امروز داشتم درس هویت رو میخوندم صد بار خداروشکر کردم نرفتم انسانی😂🗿