2789
عنوان

غیرتی شدن

252 بازدید | 16 پست

تا حالا دادهش همسر یا باباتون غیرتی شده سر شما 

میشه تعریف کنین؟

خوشتون میاد شوهرتون غیرتی میشه

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط از غیرتی شدنای پارتنرم خوشم میاد

ولی بابام نه😑 داداشمم ازم کوجیکتره بیخود میکنه عیرتی شه😂💔

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

من کلا لباس پوشیدنم عادی ارایش هم کم دارم ولی تو خیابون یهو یکی نگاه میکنی شوهرم برمیگرده با اخم زل میزنه بهش  

ادم بدبین و شکاکی باهاش بیرپن میرم سعی میکنم جلب توجه نشه حوصله عصبانیت هاش ندارم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وااا معلومه که خوشم نمیاد خداروشکر شوهرمم همچین اخلاقی رو‌ نداره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اره داداشم هرخواستگاری ک میومد از اول مجلس تا اخرش هی چپ چپ نگاش میکرد 

بابام اصولا گوشزد میکردن ک خودمو بیشتر بپوشونم وقتی موهام یا گردن و پاهام پیدا میشد 

همسرم روی حجابم گیر نیس ولی کوتاه بپوشم بدش میاد 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اره غیرتی میشه 

اگه گریه ام بگیره از قیافش و رفتارش معلومه رگ غیرتش بیرون میزنه 

رو لباس یکم حساسه ولی آرایش و اینارو کاری نداره بهم اعتماد داره 

یبار ی افغانی بهم بد نگاه کرد شوهرم تا حد مرگ غیرتی شد اما چیزی نگفت گف اگه الان دعوا کنم مردم میگن معلوم نی ب زنش چی گفته ک این دعوا راه انداخت 

یبارم بحث غیرت ن اینا بود گفتم تو چقدر روم غیرت داری گفت با همین حرفت هم غیرتی شدم😐😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

نه خوشم میاد نه بدم میاد هیچ حسی ندارم ولی وقتی داداش یا بابام یا هرکس غیرتی میشه برام میخندم و تا آخر عمرش مسخرش میکنم

زیاد حوصلمو ندارن برا همین زیاد گیر نمیدن

شلوغ اما بی کس! تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️

اره غیرتی میشه اگه گریه ام بگیره از قیافش و رفتارش معلومه رگ غیرتش بیرون میزنه رو لباس یکم حساسه ولی ...

یکم چسی میاد فک کنم😂🤣

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻