2789
عنوان

جنسیت جنین

167 بازدید | 16 پست

خانما تو سونوان تی ینی۱۲هفته و ۴روز جارفتم گفتن مشکوک ب پسر..بعد ۱۳هفته و ۵روز ی سونو داشتم ک گفتن برم پیش کسی دیگ خیلی تو جنسیت گفتن خوبه اون تانگاه کرد بم گفت پسره...بنظرتون اطمینان کنم؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه برای خرید وسایلش میگی به نظرم تا انومالی صبرکن.اگرم میخوای زودتر قطعیشو بدونی برو سلفری

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

اگه برای خرید وسایلش میگی به نظرم تا انومالی صبرکن.اگرم میخوای زودتر قطعیشو بدونی برو سلفری

۶۲۰۰ هزینه اش هست 😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۶۲۰۰ هزینه اش هست 😅😄

😂آره خب گرونه بعضی تکمیلیام پوشش نمیدن ولی روزی که من به توصیه ی دکترم رفتم آزمایش بدم دوتا زوج اونجا بودن که خداروشکر نی نی هاشون سالم بودن و فقط برای تعیین جنسیت میخواستن آزمایش بدن.همکارمم همینطور،گفتم شاید استارترم بخواد☺️

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

😂آره خب گرونه بعضی تکمیلیام پوشش نمیدن ولی روزی که من به توصیه ی دکترم رفتم آزمایش بدم دوتا زوج اون ...

الهی همه نی نی ها سالم باشن ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️