2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ میزنم شماره هایی که دادن ولی جواب نمیدن فکر مثل خوره افتاده به جونم

خب هی تاپیک بزنی چیزی تغییر میکنه؟؟

الان فقط میتونی برای طرف طلب استغفار کنی از بار گناهاش کم بشه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
چیشده

ترس از مرگ قیامت مثل خوره افتاده به جانم عذاب قبر نماز هام روزه هام به جا میارم کار خیر میکنم قبلا آدم گنهکاری بودم ولی خوبه کردم حلالیت طابیدم از افرادی که به گردنم حق داشتند اما در مورد یک نفر تهمت زده بودم نتوانستم حلالیت بگیرم چون باعث فتنه و آبرو ریزی می‌شود به شخصی که این حرفو براش زدن گفتم که دروغ گفتم و برای کسی که تهمت زدم دعا نماز روضه می‌خوانم اما میترسم از اینکه مرا نبخشد 

خب هی تاپیک بزنی چیزی تغییر میکنه؟؟الان فقط میتونی برای طرف طلب استغفار کنی از بار گناهاش کم بشه

همش میفرستم ولی چیکار‌کنم با این فکر اضطراب دارم دیوونه میشم

همش میفرستم ولی چیکار‌کنم با این فکر اضطراب دارم دیوونه میشم

دیگه خربزه خوردی باید پای لرزشم بشینی

اینجا هم کسی نمیتونه کمکت کنه فقط اضطرابت بیشتر میشه با این کار

تو تلاشتو بکن خدا میبخشه نگران نباش

حالا ن ب اون تهمت زدنت ن ب این سخت گرفتنت

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دیگه خربزه خوردی باید پای لرزشم بشینیاینجا هم کسی نمیتونه کمکت کنه فقط اضطرابت بیشتر میشه با این کار ...

میدونه اشتباه کردم همه اشتباه کردم اون زمان نمیدونستم چرا اینکارو کردم ولی به خدا قسمم پشیمانم😭💔💔

میدونه اشتباه کردم همه اشتباه کردم اون زمان نمیدونستم چرا اینکارو کردم ولی به خدا قسمم پشیمانم😭💔💔

خب دیگه خودتو ک نباید بکشی

توبه و استغفارو واسه همین وقتا گذاشتن

چقد طول و تفسیرش میدی

بجای اینکه اینجا وقت تلف کنی برو از الان شروع کن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️