2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

117 بازدید | 13 پست

من که دیگه خیلی وقت‌ها به نظافت خونه نمی‌رسم و هر چی کار می‌کنم انگار تموم نمی‌شه. فکر می‌کنم اگه همسرم هم بیشتر همکاری کنه، همه چیز خیلی راحت‌تر می‌شه. شما همسرتون در نظافت خانه چطور کمک می‌کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک نمیکنه 

از 8 صبح تا 8 شب سرکاره میاد خونه نا نداره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

شوهر من کارش یه طچریه که بیست و چهار ساعت میره شیفت چهل و هشت ساعت خونس 

روز بعد کارش خسته هست منم انتظار ندارم کمکم کنه ولی روز بعد استراحتش مثلا خودم میگم میشه ظرفارو بشوری ؟ اونم میشوره یا بعضی موقع ها سرویس ها و رو شویی اینارو با جرمگیر پاک میکنه

من شاغلم و سرکار میرم مسیرم دوره حدودا دو ساعت تو راهم هر روز دانشجوام هستم ولی همسرم نزدیکه خونمونه ۵ دقیقه مسیرشه.

اگه من ۵ ۶ برسم خونه همسرم ۶ نهایتا ۷ خونه‌ست.

ولی اصلاااا نه تنها کمک نمیکنه بلکه کثیفم میکنه مثل بچه های ۵ ساله همش دنبالش باید باشی کارای شخصیشو جمع کنی.

وقتی بهش میگم نوشیدنی خوردی لیوانتو نچین دورت ی آب بزن بذار سرجاش یجوری با تعجب بعد اخم بعد دلخوری و عصبانیت بهت نگاه میکنه انگار بهش فحش دادی و باورش نمیشه😂

واقعا بدنم خالی میکنه اصلا نمیرسم تنهایی همه کار بکنم.

تا میام خونه ی ذره جمع میکنم شام میذارم باید بخوابم صبح برم سرکار درحالیکه همسرم همش تو گوشیه یا داره بازی میکنه.

واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم.

خیلی آدم خوبیه ها ولی اینکه تو درک من ناتوانه و خیلیییی تنبله واقعا داره باعث میشه سرد بشم.