2777
2789

باید زودتر میگرفتی.. ولی خب یازم خیلی دیر نیست.. چون برات یه سری کلاس میخاد بذاره

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیدونستم.باید برم بیمارستان!؟

کلاسهای امادگی زایمان رفتی؟؟ اونجا بهت معرفی میکنن... 

ولی خوب کاری میکنی.. البته بگرد یه دلسوزشو پیدا کن.. خیلی به درد بخوره

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

من مامای همراه نداشتم،والبته خوب شد نداشتم...چون اونقد درد داشتم که ماما میومد طرفم چک و لگتیش میکردم...حوصله هیچ ورزشی هم نداشتم..به وسایل ورزشی فحش میدادم😅

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

اینا یه قوانینی برای مامای همراه دارن. مثلا تا 4 سانت دهانه باز نشه نمی یاد. باید بهش زنگ بزنی در حالی که دردت شروع شده. بعدش تا خودش رو برسونه معلوم نیست کی برسه و شاید تا اون موقع زایمان کرده باشی. کار خاصی هم نمی کنه. هر کاری لازم باشه سر زایمان بهت میگن.

در ضمن یه جوری کسی که مامای همراه نداشته باشه بیشتر پرستارا بهش توجه می کنن. انگار که رقابتی بینشون هست. به هر حال من تجربه ام رو گفتم که گرفتم ولی راضی نیستم.

من ماما همراه نداشتم هیچکس نیومد پیشم خودم انگار تو خونه زاییدن بعدش دچار خونریزی شدید شدم که نزدیک بود بمیرم اگه ماما همراه بود راهنمایم میکرد به موقع دکتر و صدا میزد

اینا یه قوانینی برای مامای همراه دارن. مثلا تا 4 سانت دهانه باز نشه نمی یاد. باید بهش زنگ بزنی در حا ...

اخه سریه قبل تو بیمارستان دولتی بودم و اذیت شدم هر نیم ساعت یکی میومد معاینه میکردو میرف منم تنها عصبی سنم کم تجربه ای نداشتم داغون بودم میترسیدم  خب یکی پیشم باشه بهتره بیمارستان خصوصی هم نمیرم به نظر من پول اضافی