2777
2789
عنوان

تلفظ س

767 بازدید | 17 پست

سلام دوستان🥲من از بچگی توی گفتن س و ز مشکل داشتم ولی خودم متوجه نبودمم الان ۱۸سالمه و چندین بار  مسخره شدم توسط دوستام🥲خیلیا متوجه نمیشن هنگام صحبت کردنم ولی بازم برام سخته و اعتماد به نفسم بشدت پایین اومده و حساس شدمم،فک کنم بخاطر حالت دندونمه چون وقتی دندونامو میزارم روی هم، فک بالاییم جلوعه و روی هم قرار نمیگیرن. بنظرتون مشکل از دندونامه‌ یا باید برم گفتار درمانی و اصن این درست میشه یا نه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوک زبونی صحبت میکنی من داداشم این مدلیه شوهرمم خیلی خیلی کم س رو اینجوری تلفظ میکنه کسیم مسخره نکرده دوستاتو عوض کن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اصلا چیز مهمی نیست

یه سریا این مدلی هستن عجیب و زشت نیست که

توی سن شماها ممکنه چند نفر پیدا بشن مسخره کنن؛ ولی بزرگتر بشی میبینی کسی مسخره نمیکنه

اونی که مسخره میکنه دوست نیست. بهتره وجود اون رو مشکل بدونی؛ نه مدل حرف زدنت رو.

عزیزم برای تلفظ هر کلمه نیازه ی سری حرکات زبان دهان فک درست انجام بشه شما اونو انجام نمیدی ویدیو حتما تو نت هست دقیقش چجوره ببین اما الان تلفظ اشتباه برات عادت شده ناخودآگاه انجامش میدی تنها راحت تمرین خیلی زیاده اولش ممکنه بازم سوتی بدی اما ب تمرین ادامه بده