mobina3380 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2270 عنوان حذف تاپیک 176 بازدید | 36 پست بچها چیکار کنم؟ میخوام چندتا تاپیک و پاک کنم چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 1403/09/24 | 11:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13835 لینکشو بفرست تو تاپیک نینی یار موقعی که تاپیکشو باز کنه ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9857 روزی یه دونه پاک میشهاونم فقط روزهای زوج... من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70236 لینکشو بفرست تو تاپیک نینی یار موقعی که تاپیکشو باز کنه سلام کوجایی💗 نقاشی پروفایلم کاری از دوست مهربونم💚shahrivar83
mobina3380 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2270 لینکشو بفرست تو تاپیک نینی یار موقعی که تاپیکشو باز کنه نی نی یار یک که تاپیک پاک میکرد روزای زوج دیگه اون طوری نیس؟ چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 38963 نی نی یار یک که تاپیک پاک میکرد روزای زوج دیگه اون طوری نیس؟ من همین الان فرستادم عزیزمشما هم لینک تاپیکتون رو بفرس خصوصی نی نی یار 1 هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13835 نی نی یار یک که تاپیک پاک میکرد روزای زوج دیگه اون طوری نیس؟ میتونی به اونبفرستی لازم نیست درخواست دوستی بدی همینجوری بفرست براش ارسال پیام ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
کوالاجذاب عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4722 لینکشو بفرست تو تاپیک نینی یار موقعی که تاپیکشو باز کنه تو تاپیک نباید بفرسته دیگه هیچ تاپیکی نیس برای اینکارباید لینک رو به صورت پیام بفرستید برای نینی یار ۱ 🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13835 سلام کوجایی💗 هلووو هستم اما تو نیستی من با بدبختیام سرم شلوغه تو چی 😎 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
mobina3380 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2270 من همین الان فرستادم عزیزمشما هم لینک تاپیکتون رو بفرس خصوصی نی نی یار 1 میشه تگشون کنی ندارمش چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄
کوالاجذاب عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4722 میشه تگشون کنی ندارمش @niniyar_1 🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 38963 میشه تگشون کنی ندارمش @niniyar_1 هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 70236 هلووو هستم اما تو نیستی من با بدبختیام سرم شلوغه تو چی 😎 من که یکسره کف سایت ولو شدم😂ایشالا بدبختی ها حل بشن💗💗منم بیکار و علاف😂✋ نقاشی پروفایلم کاری از دوست مهربونم💚shahrivar83
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13835 من که یکسره کف سایت ولو شدم😂ایشالا بدبختی ها حل بشن💗💗منم بیکار و علاف😂✋ دانشگاه چی😳😎 راستی میری تو؟ ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•