2777
2789
اون یکی دوستمونم تا فهمید خیلی عصبی شد

دوستت اگه ازدواج کنه باهاش گورخودش و آروزهای رو با دست خودش کنده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بسا اصلا جدا شده باشن و به روی خودشون نیارن تو ایران. یکی از اشناهای ما هم خارج از ایران زندگی می ...

منم همین میگم شوهرم زیر بار نمیره میگه نه طلاق نگرفتن...  اگ بگه جدا شدن باباش و برادرهاش عمرا بزارن دیگه اونجا بمونه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

میشه بگی چرا افتضاحه؟

هر چیزی ک فکر کنید تفاهم نداریم. هیچی هیچی 

من همه کارام از نظرش مسخره و بچه گانه س همش مث بچه ها بهم میگه چیکار کن چیکار نکن 

حتی ی اهنگ نمیتونیم گوش کنیم ک سیلقه مون یکی باشه 

از لباس پوشیدن بگیر حرف زدن بگیر خنده بازی و خیلی کارا ک ادم دلش میخواد تو اون سن انجام بده. از نظر اون مسخره س

دوس داره من مث خودش رفتار کنم  اصلا نذاشت جوانی کنم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

میبینی که طرفشم بی میل نیست... باز این خوبه وضع مالیش اوکیه. همینجا شنیدم میگن طرف تو ده چهارم زندگی ...

آره والا

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
چطور میخواد با یه بچه زندگی کنه ؟حالا میگیم این بچه ست گول پولش میخوره اون چی؟ مگه نه اینکه زن زندگی ...

هیچی خواهر این مردا فقط دنبال زنی هستن که شاد باشه خونه رو شاد کنه جنب و جوش داشته باشه . فکر کنم می‌دونن دهه شصتی و هم دوران خودشون دیگه از شوق و زوق و جنب و جوش افتادن . ولی باز خدا لعنتشون کنه که میرم بچه میگیرن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن