2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه

573 بازدید | 26 پست

شوهرم ازدواج اولشه من دومم کلا خانواده هامون مخالف ازدواج مابودن ولی ما ازدواج کردیم ازوقتی ازدواج کردیم اولاش خوب بود ولی بعد ی مدت کلا اخلاقش تغییر کرد پیش خانوادش میشینیم کلا خانوادش همه جوره ب زندگیم دخالت میکنن.شوهرم شبا توباغ میمونه بخاطر گوسفندا  تازگیا هم شک کردم بهش ک خیانت میکنه ازکجا بفهمم من خیانت میکنه بلکه ی گوشیه دیگه داره .یدونم بچه ده ماهه دارم.هرروز ی ساعت میاد خونه اونم همش بهم تیکه میندازه نمدونم تو ی بار ازدواج کردی میگم نمیدیدی

کاش ازدواج دوم دقت میکردی 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

وااا مگه تو گردنش طناب وصل بود مجبورش کردن 

چرا باید بهت یاداوری کنه 

بزن تو دهنش بگو کرو کور نبودی 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ازدواج دوم دقت میکردی

اره خیلی پشیمونم ۵ ماه نبود طلاق گرفته بودم مادم مث همیشه میخواست ب یکی دگ بده بخاطر اون گفتم بزار این دفه باکسی ازدواج کنم ک خووم میخوام

نمیدونم چرا اخه مگه دنبالتون کردن 

تو شوهر کردن چی هست اخه آنقدر هول و بلا دارید 

این به جهنم چرا تا از طرف مطمئن نشدید زرتی یه بچه رو آیندشو بدبخت می‌کنید چقدر خودخواهی اخه چقدر 

وااا مگه تو گردنش طناب وصل بود مجبورش کردن چرا باید بهت یاداوری کنه بزن تو دهنش بگو کرو کور نبودی

دگ خسته شدم بخدا هرروز حرفش اینه میگم مجبورت نمیکنم بامن بمونی برو درخواست بده میگه خودت برو درخواست بده،

اره خیلی پشیمونم ۵ ماه نبود طلاق گرفته بودم مادم مث همیشه میخواست ب یکی دگ بده بخاطر اون گفتم بزار ا ...

ببین تو نمیتونی هیچ مردی رو تغییر بدی اینو که دیگ خودت خوب می‌دونی خودت عوض شو فکر خودت باش به فرض بفهمی خیانت می‌کنه شرایط طلاق داری یقش هم بگیری پر رو تر میشه 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

مگه دست خودش یوده!می‌دونی فشار خانواده آدمو بد بخت میکنن

والا ی جو میکرد مادرم پنج ماه نبود طلاق گرفته بودم اصن خوشم نمیومد ازازدواج کردن میگف مث دختر فلانی میمونی توخونه زودتر بایکی ازدواج کن اصن ازادرم خوشم نمیاد

دگ خسته شدم بخدا هرروز حرفش اینه میگم مجبورت نمیکنم بامن بمونی برو درخواست بده میگه خودت برو درخواست ...

حالا جدا از اینکه اشتباه کردی و دقت نکردی در ازدواج دوم 

عایا راه برگشت داری؟؟

پشت تکیه گاه درآمد؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

فشار چی اخه این که خانوادشم مخالف بودن بعضیا کلا هول شوهر دارن

هول شوهرندارن مجبور میکرد دوباره بایکی دگ ک خودش انتخاب کرده ازدواج کنم چرا زود قضاوت میکنی