چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا انشالله بهترین ها رو برات پیش بیاره.انشالله همه ی حاجاتت رو برآورده به بهترین و خیر ترین حالت کنه
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
میشه به نیت من و مادر و پدر و همسرم و اینکه خدا شر و بدی رو به حق نام اعظمش ازمون دفع کنه این ذکر رو بگی؟
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خدایی که زمین و آسمان و کهکشانها رو آفرید...خدایی که موجوداتی به اندازه ی سر سوزن رو جان داد، همون خدای آفریننده ی من و شماست ....قدرتش بالاتر از هر مکان و جنبنده ای ...همون خدا مراقبت باشه ....
تو توی دید خدا یه نفر خاصی. هر کدوم ما خاص هستیم. اون ما رو میبینه. قبل از تولدمون ما رو میشناخته و تا ابد ما رو فراموش نمیکنه❤️ برای خدا خاص رفتار کن
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
از تو فقط یه دونه تو دنیا هستتو توی دید خدا یه نفر خاصی. هر کدوم ما خاص هستیم. اون ما رو میبینه. قب ...
خدایا به ما عزت نفس و سلامتی روان بده و البته صد هزاااار البته پیش از اون و همراه با اون تندرستی و سلامت جسم هم خودمون و هم پدر و مادرمون و همه عزیزانمون خدایا از آنچه به تو پناه اوردیم به حق نام اعظمت ما رو ایمنی ببخش و ما رو به نور ایمان،نور سعادت هدایت کن