2777
2789
عنوان

سرطان 🥺🥺

149 بازدید | 20 پست

سلام به همگی بچها من خیلی وسواس فکری دارم اونم مخصوصا رو سرطان همش فک میکنم سرطان دارم این موضوع خیلی عذابم میده یک مدت پیش روانپزشک دارو مصرف کردم یک مدت خوب شدم اما باز بعد یکی دوماهش شروع شد همش فک میکنم الان چند روزه معدم درد گرفته میترسم برم دکتر بگه سرطان داری کسی مثل من هست تو رو خدا راه حلی دارید چیکار‌کنم 

چند شب پیش سمبوسه درست کردم خوردم بعد بیخشید معده درد وحشتناک گرفتم بالا اوردم ببخشید بیرون روی گرفتم بعدش خوب شدم از بعد اون دو سه روز معدم درد میگیره غذا میخورم ولی دیگه بالا نمیارم ببخشید فقط دردش هست انگار نفخ میکنه معده م همش صدا میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند شب پیش سمبوسه درست کردم خوردم بعد بیخشید معده درد وحشتناک گرفتم بالا اوردم ببخشید بیرون روی گرفت ...

شاید نساخته بهت چیزی نیست بابا نگران نباش

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

شاید نساخته بهت چیزی نیست بابا نگران نباش

یعنی الان دو سه روز میشه خوب بشم ؟ البته سابقه ی معده درد دارم ولی مثلا اگه بگیره ماهی یکبار اونم زود خوب میشه همونجا 

خوب غذای ناسالم خوردی معده ات اذیت شده. شاید اسید معده ات زیاد شده یا ورم معده داری

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
علتش این که زیاد بهش فکر میکنی عزیزمخودتو مشغول کن به کارهای مختلف و اجازه نده افکارمنفی به ذهنت غلب ...

این وسواس فکری از بچگی باهامه خیلی بده سر هرچیزی وسواس دارم این موضوع تو زندگیم خیلی عذاب اوره