2777
2789
عنوان

همه چی یهویی شد😳🥲🥺❤️

210 بازدید | 15 پست

من تو خونه کراشم اینا نشسته بودم داشتم چای میخوردم 

یهو حس کردم خونه خیلی ساکت شده رفتم دیدم بعله رفتن تو باغ منم خواستم برم یهو تو راهرو کراشمو دیدم  

اینجوری نگام میکرد😚☺️😊

منم اینجوری 🥲😅

یهو ب خودم اومدم دیدم رو هوام 

اره بغلم کرده بود و منو داشت می‌برد تو اتاقش..🙈

تو اتاق تازه داشت بم اعتراف میکرد ک دوسم داره 

ک یهو مامانم صدام زد جمانه جمانه 

و اینطوری رشته فکر و خیال و رویا من پاره شد🥺😂💔

لعنتی داشتم تصور میکردم و ذوق میکردم برای هر لحطه اش تا اینکه رسیدم آخرش 🤣💔

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

😫😫😫نهههه رویا نباشه چقدر ذوق کردمه بودم برات🥲

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺😂ولی داشت ترسناکم میشد

دقیقا😂

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

🥲😂چ کنم ک رویاس

منم از این خیال پردازیا زیاد دارم😂💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
حالا میخوام ادامه شو برم ولی نمدونم چطوری استارت بزنم باز😂😂

از همونجایی بذو ک داره اعتراف میکنه بعد توهم میپری بغلش و میگی من منتظر همچین لحظه ای بودم خیلی خوشحالم حسمون دوطرفستو... ادامشو خودت برو😂

🥲😂😂👍👍حله حله

😂😂🫣