2821
2789
عنوان

نمیترسین

465 بازدید | 39 پست

مثلا اونایی که کل داستان های زندگیشونو غیب کردناشونو اینجا تعریف کردن نمیترسن مثلا از آشناهاشون اینجا باشه یا لو برن؟ من فوبیای اینو  دارم با اینکه زیاد وارد جزئیات ها نمیشم مثلا امکان اینو داره بفهمن آشناها؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من که نهبعدشم هیچوقت بدشون رو نگفتم

مثلا عکساشونو میذارن نمی‌ترسن که آشنا ببینه ؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بیشتر داستان های زندگی که کاربرامبنویسن دروغه 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من جاریام وخواهرشوهرام هستن انقدمیترسم شناسایی شممم

نباید جزئیات هارو تعریف کنی 

امکانش هستمن خودم آشنا پیدا کردم نگین همیشه یه چیزایی رو تغییر بدینمن خودم برام مهم نیست پیدام کنن و ...

مثلا چجوری مراقب باشیم؟