2777
2789
عنوان

کاربرا رو‌خر فرض میکنید آیا

193 بازدید | 26 پست

امشب همتون تاپیک رابطه و.... می‌زنید 

واقعا فکر کردید ما باورمون میشه 

یا اینقدر احمقیم که نفهمیم خانوم نیستید؟

متاسفم براتون جمع کنید یه مشت مریض ریخته اینجا 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

خودشون خرن  اره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و جالبتر راهنمایی یک سری خانم هاست.

کلا سرتاسری رختخواب پهنه تو نی نی سایت

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حالا اصلا گیرم آقا باشن چه فرقی داره خانم و آقامریض روحی و جنسی مریضه دیگه زن و مردش فرق نداره ولی ب ...

گفتم که 

اول گفتم که باورمون نمیشه منظورم همین خانوما بود 

دوم گفتم آقایون 

آخه یکیش آقا از آب در اومد

کثافتای آشغال  با اسم نازیلا و امیر گردن نگیر و hlh.میا تاپیک میزنن کثافتی هرزه

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
گردن نگیرو میگی؟اون خانمه

اسمش یادم نیست 

تاپیکاش زنونه بود یهو یه تاپیک زد زنم تو رابطه اینطوره و..

حالا اصلا گیرم آقا باشن چه فرقی داره خانم و آقامریض روحی و جنسی مریضه دیگه زن و مردش فرق نداره ولی ب ...

پهن کردن رختخواب کف سایت و توضیح ریز به ریز ماجرا. باعث جذب افراد مریض و سواستفاده میشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مشکل من اونا نیستن،مشکلم اون خنگایین که خواهرانه ودلسوزانه واسشون طومار راهنمایی پر میکنن،دلم میخواد با دمپایی ابری کبودشون کنم🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مشکل من اونا نیستن،مشکلم اون خنگایین که خواهرانه ودلسوزانه واسشون طومار راهنمایی پر میکنن،دلم میخواد ...

آی گفتی 👌👌😂😂😂

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد💚