من هفته دوم بارداریمه سه روز پیش فهمیدم و دیشب یه برنامه ریزی چیدیم تو کافه تا همسرمو سوپرایزش کنم بعد که فهمید اخماش رفت تو هم و گفت عزیزم شرمنده الان وقت بچه دومی نیست باید بندازیش وضعم الان در اون حد نیس خودم خیلی ناراحتم از طرفی نمیخام بشم قاتل بچم😔😭 صبح که پاشدم دیدم ی قرص گذاشته و پیام داده که میدونم که درکم میکنی و ممنونم بخاطرش یادت نره قرص رو بخوری به نظرتون چیکار کنم که راضی بشه بچمو به دنیا بیارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو عزیزم مطمئنم که درک میکنی چی میگم میخواستی اون لحظه حواست رو جمع کنی تا این اتفاق پیش نیاد و مطمئنم سلامتی من برات خیلی مهمه و دوست نداری با خوردن قرص کوفتی به سلامتیم اسیب بزنم ازین به بعد بند تمبونتو سفت بچسب
چرا جدیدن تو نی نی سایت دارن سناریوی تکراری بازی میکنن😂این قاتل بچه خودشون شدنو تاحالا چندتا تاپیک راجبش خوندم🤦♀️
فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚