minaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 109 عنوان کدری صورت 51 بازدید | 4 پست پوستم خیلی کدر شده چیکار کنم 17سالمه واقن اذیت میشم 1403/09/23 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diiamond عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 383 سفیدآب رو با دستت پودر کن بزن ب صورتتدو دیقه قشنگ ماساژ بده لایه برداری میکنهبعد یکم حنا و صدر قاطی کن بمال ب صورتت بعدش بیا کرم مرطوب کننده بزن حالشو ببرتضمینی 👏😍 زخمهایم را دوست دارم؛آنها شاهدان اصلیام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖
minaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 109 سفیدآب رو با دستت پودر کن بزن ب صورتتدو دیقه قشنگ ماساژ بده لایه برداری میکنهبعد یکم حنا و صدر قاطی ... بخدا میزنم سفید آب ولی بدتر میشه
diiamond عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 383 بخدا میزنم سفید آب ولی بدتر میشه من هقته ایی یبار میزنم هرکس منو اونروز ببینه میگه چقد صورتت باز شده زخمهایم را دوست دارم؛آنها شاهدان اصلیام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖
minaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 109 من هقته ایی یبار میزنم هرکس منو اونروز ببینه میگه چقد صورتت باز شده بینی ام وقتی میزنم جوش های خیلی ریز سفید خیلی کم ولی زیاد میزنه قبلشم هستا ولی بعدش زیاد تر میشه کلافه شدم