2777
2789
عنوان

تمرکز

121 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر 

راستش من ۱۷ سالمه و خیلی تحت فشار قرار گرفتم

از سال قبل تا الان همینجوری شدم تمرکز ندارم روی چیزی روی درسام نمیتونم متمرکز بشم دیگه از خودم بدم میاد که انقد ضعیفم هر کاری بگید انجام دادم هر راه حلی که تو گوگل بود برای تمرکز انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم البته اینم بگم یه مشکلاتی برام بوجود اومد که عامل اصلی این بی تمرکزم هست بعضی هه میگن بخاطر این‌ هست که خودت نمیخوای وگرنه میشه تمرکزتو برگردونی ولی باور کنید سعی کردم ولی نمیشه خیلی دارم اذیت میشم علاوه بر اینکه روحم آسیب دیده داره جسمم آسیب میبینه 

بنظرتون نیازه که برم پیش روانشناس البته فکر نکنم خانوادم بزارن برم 

اگه افرادی مشکل منو داشتن میشه یه راهنمایی کنن؟

اتفاقا اگه کسی حواسش زود پرت میشه یعنی از نظر هوش ذهنی قدرت بالایی داره

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اینستاتو پاک کن

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا شما انگیزه نداری

منم همسن خودتم یازدهمم، ببین گوشی رو دورکن اول من تا گوشی باشه موقع استراحتم ول نمیکنم 

دوم باید همچیژ روبنویسی، منم تمرکزم پایینه و همیشه درسارو میخونم بعدش روبرگه مینویسم باید بلند بخونم، یباراینو امتحان کن

بنویس روکاغذ و مفهومی بخون و باید بلند بخونی اگه نتونستی بیا هرچی به ذهنت رسید فحش بده 😂

چون همسن خودتم دارم کمکت میکنم من این روش روامتحانش کردم دیرتر یادم میره

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اینستاتو پاک کن

چه ربطی داره الان خرخوناهن اینستاگرام دارن رازش اینه که کلا گوشی روکنسل کنه

من مشکل تمرکز دارم چندین ساله.. منتها مال من با تو فرق داره.

درمورد روانشناس اگه میتونی خودت برو نیازی نیس با خونواده ت بحث کنی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

اینستا ندارم اینجوریه که مشکلم گوشی و این چیز ها نیست که مانع درس خوندنم بشن 

اگه یه نفر سه کتاب رو توی ۳ ساعت میخونه من امروز ۸ ساعت خوندم ولی هیچی یادم نیست هیچی 

چه ربطی داره الان خرخوناهن اینستاگرام دارن رازش اینه که کلا گوشی روکنسل کنه

کاملا در ارتباطه .. خرخون بودن و متمرکز بودن متفاوته 

یکی از عوامل اصلی بی تمرکزی نه فقط در دانش آموزا بلکه در همه ی جامعه این برنامس

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اینستا ندارم اینجوریه که مشکلم گوشی و این چیز ها نیست که مانع درس خوندنم بشن اگه یه نفر سه کتاب رو ت ...

دختر من مشکل شنا رو داشت پارسال که کنکوری بود 

براش یک روانکاو گرفتم با کاردرمانی مشکلش رو حل میکرد 

فعلا امضا ندارم
کاملا در ارتباطه .. خرخون بودن و متمرکز بودن متفاوته یکی از عوامل اصلی بی تمرکزی نه فقط در دانش آموز ...

من باشم گوشیو خاموش میکنم.. کلا ببینین من درس بخونم میکوبم میخونما الان تنبلی کردم این روزا

من مشکل تمرکز دارم چندین ساله.. منتها مال من با تو فرق داره.درمورد روانشناس اگه میتونی خودت برو نیاز ...

جایی که من زندگی میکنم خیلی کوچیکه و متاسفانه روانشناس نداره باید برم شهر و تا به حال تنها اجازه ندادن برم بیرون چه برسه برم یه شهر دیگه 

مشکل شما رو نمیدونم ولی خودم با حرف های چند نفر و وجودشون تو زندگی این مشکل برام پیش اومده و دیگه افسرده شدم همین:)

جایی که من زندگی میکنم خیلی کوچیکه و متاسفانه روانشناس نداره باید برم شهر و تا به حال تنها اجازه ندا ...

روستا زندگی میکنی؟ یا شهرتون کوچیکه؟

چون شهرای کوچیک هم روانشناس توش پیدا میشه..

روانشناس آنلاین هم هست دیگه بستگی ب خودت داره.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

من باشم گوشیو خاموش میکنم.. کلا ببینین من درس بخونم میکوبم میخونما الان تنبلی کردم این روزا

درسته . خب شما اعتیاد نداری بهش که راحت گوشیو خاموش میکنی میزاری کنار 

من خودم یه مدت افتضاااح اعتیاد داستم نیم ساعت یه بار تو اینستا بودم

درسته . خب شما اعتیاد نداری بهش که راحت گوشیو خاموش میکنی میزاری کنار من خودم یه مدت افتضاااح اعتیاد ...

اینستا که هیچه.. تا چشم بهم بزنی پنج دقیقه شده یه‌ساعت 😂

روستا زندگی میکنی؟ یا شهرتون کوچیکه؟چون شهرای کوچیک هم روانشناس توش پیدا میشه..روانشناس آنلاین هم هس ...

نه شهرستان زندگی میکنم و روانشناس نداره 

کلا خانوادم اینجورین که اگه بفهمن دارم با یه نفر تلفنی صحبت میکنم خیلی سریع گارد میگیرن و منم حوصله ی حرفاشونو دیگه ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز