2777
2789
عنوان

داداشم و زنش

684 بازدید | 44 پست

هر روز هر روز خونه مامانم هستن من هفته ای یکبار میرم اونم شنبه ها بعد همیشه اونا هستن بچه بزرگش خیلی دخترم رو اذیت میکنه...کوچیکه هم ک خیلی کوچیکه....پنجشنبه زنگ زدم ب مامانم دیدم اونا نیستن گفتم ما میایم رفتم دیدم اونام هستن خانم زنگ زده فهمیده ما قراره بریم اونجا سریع اومده‌‌....من چند ماهه تنها ندیدم مامانم رو دلم ی خلوت مادر دختری میخواد....بخدا حرف خاصی هم نمی‌زنیم....فقط اون اونجاست همش دنبال تنشه همش داره جو میده....داداشم فقط موقع ناهار میاد ولی زنش معمولا نمیدونه اونجا میرم زود میاد....یبار تو خیابون دید منو داشت میرفت خرید تا دید میخوام برم خونه مامانم گفت ولش کن بعدا میرم خرید الان میام اونجا حرف بزنیم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب خونوادت بگو بشون بگن نوبتی برید

والا ما ماشاءالله زیادیم خیلی رک بهمدیگه گفتیم هممون ی روز جم نشیم چون بچها واقعا نمیزارن بشینیم بفهممیم چی ب چیه یا حتی لذت ببریم..هیچ ناراحتی هم نداره

بهش محل ندید دوتایی یواشکی حرف بزنید تنها بمونه

ن واقعا از این اونا نیستیم مامانم خوشش نمیاد منم دلم میسوزه‌....و بی احترامی میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خب مگه بده بدبخ میخاد جاتون باشه

یعنی هر روز؟؟؟؟یعتی مامان من چ گناهی کرد تو این سن هر روز برا ۴ نفر غذا درست کنه؟؟هم ناهار هست هم شام...