2777
2789

شوهرم شخصیت ضعیفی داره و شدیدا دنبال جلب توجه به همین خاطر دوماه پیش یه خودکشی ناموفق داشته و مامانش برد پیش دکتر اعصاب و یه سری قرصای ضدافسردگی و اینا بهش داده…از اونموقع رفته رفته اخلاقش بد شده همش بهونه میگیره؛قهر میکنه(قبلا از قهرکردن متنفر بود)جای خوابشو عوض میکنه همش دنبال بهونس که دعوا راه بندازه و وقتی ام من پیش قدم میشم انگار نمیخواد چیزی درست بشه هی دعواهای گذشته رو نبش قبل میکنه میگه تو فلانی تو بیساری هی ازم ایراد میگیره جوری رفتار میکنه انگار دیگه زندگیشو نمیخواد و هیچی براش مهم نیس…احساس میکنم زندگیمون به ته خط رسیده حالم خیلی بده😭

نمیدونم چرا اینجوری شده نمیدونم چیکار کنم چندبار رفتم طرفش جواب نداده باید بی محلی کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کسی بهش سرکوفت میزنه یا قبلا براش اتفاق غیر قابل هضم افتاده خیلی باید صبوری ب خرج بدی تا درستش ...

اصلا باهام حرف نمیزنه ک بخوام محبت کنم

چندبار رفتم طرفش هی گفتم چرا اینطوری میکنی نمیخوای تمومش کنی این وضعو؟شروع میکنه میگه خسته شدم تو فلانی تو بیساری دیگه برام فرقی نمیکنه این زندگی ب کدوم سمت بره

دخترم همسرت داره روزهای سختی را می‌گذراند 

می دانم شما هم در سختی زیادی هستی ، احتمالا درک هم نکنم چون جای شما نیستم 

ولی پیوند زن و شوهری بالا ترین پیوند هستش 

سعی کن لباس و پوشاننده شوهرت باشی 

حتی اگر او نیست 

تو باش 

تمام سعیت را فارغ از رفتار و گفتار همسرت برای زندگیت بکن

نه بی محلی نکن ، کمکش کن شاید به دلیل افسردگی و اینا باشه با یه مشاور صحبت کن گناه داره کمکش کن تا خ ...

اخه فقط با من انقد بد شده

خیلی ام حالش خوبه همش با دوستاش میره بیرون فقط منم ک براش مهم نیستم