2777
2789
عنوان

کار جدید دخملم 😍

397 بازدید | 29 پست

سلام دخترم 15 ماهشه تازگی ها یاد گرفته از بیرون که میایم نمیذاره لباساشو عوض کنم اگه کاپشنشو در بیارم گررریه میکنه دوباره میاره میده دستم تا تنش کنم 😂منم با مکافات فقط کاپشن و کلاهشو در بیارم بقیه رو میذارم بمونه 😅😅حالا 1 ساعته از بیرون اومدیم داره با جوراب راه میره خخخ هی جورابش در میاد میاره میده دستم تا دوباره پاش کنم خخخخ

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما لباس نو خریده😍😍😍😍😍

نوه دایی من تازه کاپشن خریده بود در نمیاورد💋💋💋💋💋

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

وای یاعلی اون مرحله جوراب پاکردنش آدموکلافه میکنه😁...خداحفظش کنه برات

برویه جوراب بلندتربپوشش حداقل درنیادبخوای هی بپوشیش....جوراب خوبه الان پاش باشه😆

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الهی عزیزم 

وقتی خودتون لباس عوض میکنی بزار پیشت باشه

بعد بگو خوب حالا لباس مو عوض کردم بریم مثلا بستنی بخوریم

البته اصلا اصراش نکن به عوض کردن

شما رو که ببینه درست میشه تو این سن طبیعیه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

وااااای ای جونم 😍😍😂😂😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من