2789
عنوان

خوشگل نیستم

94 بازدید | 8 پست

خوشگل نیستم یعنی چشم روشن موی طلایی و اینا خوشگلی تو چشمی ندارم.پوستم سفیده موهام لخته.عملم ندارم اصلا ژل اینا هیچی.ولی زشتم نیستم کاملا از نظر خودم طبیعیتم.یعنی از وقتی که سن بلوغم و بعدم دانشگاهم تموم شد هیچوقت به قیافه ام فکر نکردم که خوشگلم یا نه.اصلا به چهره ام فکر نمی‌کردم .ولی این یکی دو سالی همه عمل کردن همه دماغا خوشگل سر بالا بوتاکس و ژل.من دوست ندارم شبیه هم میشن.ولی جامعه انگار خیلی میپسنده چون وقتی میرم بیرون احساس میکنم مثل بقیه نیستم حتی تیپم آرایشم همه چی انگار مال یکی دو سال پیشه هنوز.شوهرم که داغون ترینم باشم میگه خوشگلی .ولی انگار مردم من و نگاه میکنن تو دلشون میگن چقدر ساده است به خودش نمی‌رسه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از طرفی خودم از خودم راضیم.معمولیم کاملا.هر کی من و میبینه فکر می‌کنه دانشجوام بیست سالمه.چوم هیچ تغییری توی چهره ام رنگ موهام هیچی ندادم.میترسم عمل کنم پشیمون شدم.پولشم ندارم الان .حساس شدم نسبت به ظاهرم 

عموم جامعه رو نگاه نکن 

نگاهت ب بالا باشه

چند درصد زنای موفق شاغل یا خانه دار های ثروتمند و اصیل چهره های عملی و یا خیلی زیبای طبیعی دارن؟؟؟!!

خوشگلی زن ب ذاتشه 

همین ک خودتو دوس داشته باشی

لبات و چشات بخنده 

اعتماد ب نفس داشته باشی

زیبا ترین میشی

قدر شوهرتم بدون

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.