2777
2789
عنوان

عاشق شدم🥲🤦‍♀️

168 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من پارسال به اجبار خانواده با ینفر عقد کردم بعدش اومدم دانشگاه الان به شدت عاشق یه پسری که هم کلاسیمه شدم خودمم از خودم خجالت میکشم شما بگید راهش چیه چجوری از ذهنم بیرونش کنم.....هر کاری میکنم بیرون نمیره امروز با یه دختر زشت دیدمش فهمیدم باهاش تو رابطه هست اما هنوز توی فکرمه و بیرون نمیره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زشت ذاته توعه :)

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

هم اون تو رابطه سهم تو متاهلی و متعهداینا افکار و احساسات شیطانیه عزیزم

باشه ولی کاش رابطه لعنتیش با اون دختر زشت به هم بخوره حیفه واقعا با همچین دختری باشه آدم میسوزه 

باشه ولی کاش رابطه لعنتیش با اون دختر زشت به هم بخوره حیفه واقعا با همچین دختری باشه آدم میسوزه

زیبایی تو ذات آدمه. خیلی بده اون دخترو اینجوری از ظاهر قضاوت میکنی. شاید اون پسر عاشق اون دختر با همون ظاهر باشه. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز