2777
2789
عنوان

هیچ راهی نداره

43 بازدید | 7 پست

ما طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکنیم اما واقعا دیگه نمیتونم اینجا باشم بخدا خسته شدم اما شوهرم میگم شرایط خرید خونه ندارم، میگم بریم اجاره کنیم میگه مگه دیوونم برم اجاره نشینی😭شاید هیچوقت نتونیم بریم از اینجا واقعا باید چکار کنم😓😓

خدا کمکت کنه من با مادرم تو یه ساختمون بودیم خدا کمکم کرد رفتیم راحت شدم خدایا دیگه اون روزا رو بر ن ...

اینکه هیچ امیدی نباشه این خیلی سخته 😓کاش حداقل مزدونستم یه سال دوسال یا پنج سال باید تحمل کنم بعدش رهاییه😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه هیچ امیدی نباشه این خیلی سخته 😓کاش حداقل مزدونستم یه سال دوسال یا پنج سال باید تحمل کنم بعدش ...

از خدا بخواه منم خیلی شبا با چشم گریون خوابیدم خداروشکر خدا یه دری برام باز کرد .خدانگذره از مامان و داداشم خیلی ازشون بدم میاد چقدر ناراحتم ازشون خیلی خیلی 🥺

میشه بگین چطور شد ک جدا شدین

منو مادرم هر کدوم یه واحد آپارتمان جداگانه توی یه ساختمون خریده بودیم خیلی اذیت شدم مامانم که دائم تو خونم بود خب بچه هام میخواستن درس بخونن مزاحم بود دائم حرف می‌زد اونم چه حرفایی که چرا همسایه ها آب زیاد مصرف میکنن شوهر تو چیزی نمیگه آسانسور زیاد سوار میشن چیزی نمیگه داداشمم که اعتیاد داره دائم مامانم رو پر میکرد مینداخت به جون من و........ خیلی عذاب آور بود مهموناش از شهرستان میومدن تو خونه ی من پلاس بودن 

خونمو دادم اجاره رفتم مستاجری ولی از دستشون نجات پیدا کردم 

خب شوهرم همش غر میزنه اما چاره ای نیست فدای  شوهرم بشم خیلی از خانوادم بهتره منو برد و نجاتم داد .

منو مادرم هر کدوم یه واحد آپارتمان جداگانه توی یه ساختمون خریده بودیم خیلی اذیت شدم مامانم که دائم ت ...

کاش میشد شوهر منم خونه اجاره کنه، اما میگه مگه دیوونم برم اجاره بدم 

کاش میشد شوهر منم خونه اجاره کنه، اما میگه مگه دیوونم برم اجاره بدم

خب دیگه بعضی وقتا زندگی کردن در کنار هم ارزشش از همه چی بیشتره حنثتی راضی میشن مستاجر هم بشی  باهاش صحبت کن انشاالله درست میشه