2777
2789
عنوان

به این دختر چه نصیحتی میکنین 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 85 پست
آخه مامانم آرزوش بود که بچش یا دکتر شه یا مهندس منم که توان تجربی خوندن رو نداشتم حالا که نمیخوام مه ...

آره 

اون آرزوش اینه که دخترشو موفق ببینه و ببينه خوشحاله 

حالا فک میکنه که مهند یا دکتر شی خوشحال میشی 

بهش بگو که علاقه ندارم و تو یه رشته دیگه موفق تر میشم 

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اون آرزوش اینه که دخترشو موفق ببینه و ببينه خوشحاله حالا فک میکنه که مهند یا دکتر شی خوشحال میشی ...

خیلی بهش گفتم ولی هر سری میگه عقل تو سرت نیست که بدونی پول در آوردن چقدر سخته و با زبان میخوای چه کنی 

مهم علاقه هست و استعداد نه مقایسه و چشم و هم چشمی 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خیلی بهش گفتم ولی هر سری میگه عقل تو سرت نیست که بدونی پول در آوردن چقدر سخته و با زبان میخوای چه کن ...

مادرت هم از نظر خودش درست میگه فقط به اینکه تو علاقه نداری توجه نمیکنه البته بازم حق داره خوب بزرگتره دو پیرهن بیشتر از تو پاره کرده 

درسته ولی سرکوفت بقیه رو چیکار کنم که بگن عرضه مهندسیم نداشت بعد اون همه زحمتی که براش کشیدین

عزیزم ما خودمون باعث قضاوت دیگران میشیم استاد شهریاری  بعد از اتمام تحصیلات پزشکی رفت دنبال شعر و شاعری و دیدی که با ادبیات و شعر مشهور شد اونقدر که هنوزم تو خاطره هاست شاید اگه پزشک میبود نامی ازش نمیموند خودت با توجه به علاقه و استعدادت انتخاب کن ...البته شرایط رو هم در نظر بگیر شاید تو مهندسی هم بی استعداد نباشی ولی محکم انتخاب کن تا بعدا پشیمون نشی حالا هر کدوم خودت بیشتر گرایش داری

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم ما خودمون باعث قضاوت دیگران میشیم استاد شهریاری بعد از اتمام تحصیلات پزشکی رفت دنبال شعر و شا ...

شهربار دکتر بوده🤯؟

شهربار دکتر بوده🤯؟

آره تو دانشگاه درالفنوپ پزشکی میخوند

چرا این وسط خندم گرفت 😂

بایدم بگیره 

داره میگه دکتر بود کسی نمیشد اگه شاعر نمیشد 

منم با یه علامت تعجب بزرگ بگم مگه دکتر بود😅😂