liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 عنوان دلم خیلی گرفته 243 بازدید | 18 پست کیا باباهاشون عروسشونو بیشتر دوس داره؟و جلو بقیه بهشون اهمیت نمیده احترام نمیذاره؟کلا با زنای غریبه همینهمنکه خیلی باهاش مشکل دارم و همیشه امید دارم با یکی ازدواج کنم باشعور باشه و این کمبودامو جبران کنه خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅 1403/09/23 | 21:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 انشا الله اینجا میگن شوهر بعد ازدواج تو دعوا میزنه تو سرت این رفتارای خانوادتو😕 خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
_mehrara عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10875 با اجازه اسی بیاید تاپیک آخرم لطفا خیلی اذیتم😔 چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺
شــکلات_توپـــی عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2685 منم تو همین شرایطم البته مامانم شوهرمو بیشتر دوسداره خیلی طرفدارشه😂منم اهمیت نمیدم قند عسل من
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 منم تو همین شرایطم البته مامانم شوهرمو بیشتر دوسداره خیلی طرفدارشه😂منم اهمیت نمیدم عزیزم این مشکل شما با واسه من زمین تا اسمون فرق دارهپز زیر پوستیتو ببر تاپیکای دیگهواقعا نمیفهمین حال ادم بده همه چیو به خنده میگیرین؟ خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
gondoz عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 116 اینجا میگن شوهر بعد ازدواج تو دعوا میزنه تو سرت این رفتارای خانوادتو😕 ن عزیزم همه دارند حرف دلشون را میزند زن و شوهر یادت باشه همیشه قبلش باهم صاف وصادق باشید تا هیچمشکلی پیش نیاد
nazcat20 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 6925 من من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3079 عزیزم این مشکل شما با واسه من زمین تا اسمون فرق دارهپز زیر پوستیتو ببر تاپیکای دیگهواقعا نمیفهمین حا ... حرف بدی نزدند اتفاقا مشکلش مثل شماست فقط گفتند برام مهم نیست رفتارشون دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
شــکلات_توپـــی عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2685 عزیزم این مشکل شما با واسه من زمین تا اسمون فرق دارهپز زیر پوستیتو ببر تاپیکای دیگهواقعا نمیفهمین حا ... 😐😐😐😐😐😐😐الان چون مامانم طرفدار شوهرمه این رو پز قلمداد کردین؟؟!!حالت خرابه خانم صحبت دیگران رو ب منظور اشتباه میگیری چی بگم ؟ میخوای بگم برو با بابات دعوا کن عروستون رو دوسداره؟ناراحت نشی بو حسادت هم از حرفات میاد💔😊 قند عسل من
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 حرف بدی نزدند اتفاقا مشکلش مثل شماست فقط گفتند برام مهم نیست رفتارشون عزیزم خودتو توهر دو تا شرایط قرار بده زمین تا اسمون با هم فرق داره شما اگه مادرت با شوهرت خوب باشه ناراحت میشی؟نه خوشحالم میشی تازه خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
شــکلات_توپـــی عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2685 حرف بدی نزدند اتفاقا مشکلش مثل شماست فقط گفتند برام مهم نیست رفتارشون کمک ب مردم نیومده خانم... قند عسل من
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 😐😐😐😐😐😐😐الان چون مامانم طرفدار شوهرمه این رو پز قلمداد کردین؟؟!!حالت خرابه خانم صحبت دیگران رو ... عزیزم بعضی جاها لازم نیست چیزی بگی سکوت کن همینحسادت و حال خراب من قطعا به شما مربوط نیست من تاپیک زدم برا مشکلم دیگه نگفتم حالم خوبه که خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 کمک ب مردم نیومده خانم... چه کمکی کردی الان؟جواب ندادنت بهترین کمکه دیگه ادامه نده حالت خوب نیست انگار خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3079 عزیزم خودتو توهر دو تا شرایط قرار بده زمین تا اسمون با هم فرق داره شما اگه مادرت با شوهرت خوب باشه ... نه بخدا، من لجم میگیره، بعضی اوقات مامانم خیلی بدجور از شوهرم دفاع میکنه و به من القاب بدی نسبت میده، عزیز دلم اینم بده باورکن دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶