2777
2789
عنوان

فاز یک اندیشه

1831 بازدید | 43 پست

بچه‌ها من کسیو برای مشورت ندارم

نمیخوام فعلا به هر کسی هم قضیه رو بگم...

فاز یک اندیشه شهرک رفاه خوبه؟

خونه بدون آسانسور طبقه۳ حدودا۱۵ سال ساخت خوبه برای سرمایه گذاری؟

من برای پولم خیلی زحمت کشیدم میترسم اشتباه کنم

از طرفی سالهاست کار میکنم دوست دارم خونه داشته باشم...

نکنه سود نکنم یا نتونم بفروشمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سری نکات هست که خیلیا برای خرید بهش اهمیت میدن 

مثل منطقه زندگی  جدید یا قدیم بودن خونه    خوش مسیر بودن و .. 

شنا همه چیو بسنج 

اصلا فکر کن خودت قراره بری اون خونه که زندگی کنی چه ملاک هایی داری؟  همون ملاک هارو برای.خرید خونه استفاده کن

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چرا افت کرده؟من پولم خیلی کمه به اونجا نمیرسه

چون با وعده وعید مترو میخواستم تهرانیا رو بکشونن پرند نه متروش درست و حسابی راه افتاد نه تهرانیا تونستن تو پرند دوام بیارن 

نیاز دارم کسی که اونجاست درمورد منطقه‌اش نظر بده

فاز یک جای خوبی نیست خونه ها کوچیکه کوچیک‌و نزدیک بهم بقیه فازا خلوتتره شهرک پایین هم بد نیست نیازهای اولیه در سترسه خلوته دسترسیش به اندیشه و شهریارم راحته

خب پس واسه چی بخرم😐شنیدم اونجا حتی خوب رهن نمیره البته پولمم نمیرسه

من نگفتم یه کاربر دیگه گفت بخر .خودت کجایی ؟چرا میخوای جایی که نمیشناسی سرمایه گذاری کنی الان سرمایه تو خودرو و بیشتررررر طلاست .رکود مسکن فوق العاده زیاده مگر اینکه رو رهن و اجاره حساب کنی که اونم باید به منطقه آشنا باشی

فاز یک جای خوبی نیست خونه ها کوچیکه کوچیک‌و نزدیک بهم بقیه فازا خلوتتره شهرک پایین هم بد نیست نیازها ...

برای سرمایه گذاری میخوام عزیزم پولم کمه به فازای دیگه نمیرسه

میگم شهرک رفاه چطوره؟ کلا اونجا خوب فروش میره خونه‌ها؟

وای چقدر املاکی داره اونجااااا

من نگفتم یه کاربر دیگه گفت بخر .خودت کجایی ؟چرا میخوای جایی که نمیشناسی سرمایه گذاری کنی الان سرمایه ...

من تهرانم پولم به تهران نمیرسه اونوقت باید قولنامه‌ای کج و کوله بگیرم...

ماشین که گرون شد دیگه افزایش قیمت نمیخوره اینور سال

طلا هم در آستانه رشده ولی جای ملک رو نمیگیرن

برای سرمایه گذاری میخوام عزیزم پولم کمه به فازای دیگه نمیرسهمیگم شهرک رفاه چطوره؟ کلا اونجا خوب فروش ...

شهرک رفاه رو نمی‌شناسم اما شهرک وایین از نظر قیمتی از فاز یک بهتره .اگه هدفت خونس خونه ای بخر که نورگیرش خوب باشه و نقلی باشه که رهن و اجاره بالا نباشه و ترجیحا آسانسور داشته باشه یا حداقل طبقه ۲باشه اینجوری ملکت به روزم خالی نمیکونه

من نگفتم یه کاربر دیگه گفت بخر .خودت کجایی ؟چرا میخوای جایی که نمیشناسی سرمایه گذاری کنی الان سرمایه ...

بله روی رهنش حساب کردم ولی اتفاقا شنیدم خیلی خونه راکده🥲یعنی وقتی راکده نخریم؟