2789
عنوان

شقاق مقعدی

77 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من با توجه به چیزایی که خوندم و علائمی که داشتم شقاق مقعدی دارم اولاش فقط یه زخم بود سوزش و اینا داشت ولی پماد و اینا زدم و همه چیو رعایت کردم سوزش و دردش بهتر شد الان همون قسمت از یکی دو جای دیگه هم احساس میکنم زخم شده به نظرتون از چیه؟چیکار کنم؟

مال من ورم کرده بود و زخم شده بود طوری ک خون ریزی میکرد اما پماد زون خوب شدم دکتر گقت این ملتهب شده شقاق نیس

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال منم همینطور بودم پماد زدم بعد ده روز خوب شد

یعنی چند تا زخم جدا بود؟

آخه من اول یه انگار یه دونه بود درد اون خوب شد ولی هنوز ردش هست که برآمده شده الان همون قسمت از دو جای دیگه هم اونجور شد

اسم پماد چی بود؟

مال من ورم کرده بود و زخم شده بود طوری ک خون ریزی میکرد اما پماد زون خوب شدم دکتر گقت این ملتهب شده ...

واسه من ملتهب نیست مثل زخمیه که بسته شده و کمی برآمده شده

ولی الان از دو جا دیه هم اینجور شد

یعنی چند تا زخم جدا بود؟آخه من اول یه انگار یه دونه بود درد اون خوب شد ولی هنوز ردش هست که برآمده شد ...

اتی هموروئید ابوریحان

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یعنی چند تا زخم جدا بود؟آخه من اول یه انگار یه دونه بود درد اون خوب شد ولی هنوز ردش هست که برآمده شد ...

اره مال منم همینن بود