2777
2789
عنوان

هدیه چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 29 پست
مآهی ۷ونیم

چیکار میکنی؟ خیلی چیزا میتونی بخری من ازاد میرم ترمی۸ میلیون شهریه با پول تو جیبی نزدیک دو میلیونی پلاک خریدم 

حقوق ک داری یچیز خوب بخر

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به مامانم گفتم چی دوست داری واست بخرم گفت هیچی نقدی بده من و خواهرم امروز واسش واریز کردیم😁

چقدر واریز کردید

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چی بخرم بنظرت

پلاک طلا اسم مامان 

یا ی شال گرم که زمستون سر کنه 

کیف 

دوستم واسم یه ساعت خریده هر وقت نگاش میکنم غصم میگیره چند روز بعد از تولد من تولدش بود ومن هنوز هیچی واسش نخریدم ودیگه مثل قبلاباهام‌گرم نیست اما خوب جیکار کنم نمیتونم چیزی فعلا براش بگیرم همون پولو میدم یه جزوه برای یکی از درسام ولی خوب ندارم از کجا بیارم بایام بیکار تو  خونه خوابه 😶😪

ببخشید که اینجا گفتم اخه اولش گفتم شاید واسه دوستتونه (قبل ازاینکه وارد تاپیک بشم )  و خواستم بگم گاهی وقتادهیچی نگیرید خیلی بهتره چون شاید طرف مقابل نتونه هدیه روجبران کنه و هر روز ناراحت بشه

‌‌‌‌
دوستم واسم یه ساعت خریده هر وقت نگاش میکنم غصم میگیره چند روز بعد از تولد من تولدش بود ومن هنوز هیچی ...

واسه مامانت نمیخوای هدیه بگیری؟

من تو روستام و نمیتونم جایی برم و اگر برمم یه مغازه فقط تو راستاست که با مامانم میریم وپولم‌ندارم د ...

دانشگاه دولتی هستی؟ 

عیبی نداره کیک درست کن و شام خوشمزه کافیه