2777
2789

عزیزم منم اکوم شبیه شما بود یکم شدیدتر

درکل اصلا جای جانگرانی نداره اصلاا ، منم مثل شما اولا استرس گرفته بودم ( درصورتی که هیچ چیز مهمی نبود ) باعث تپش قلب و درد قلبی شده بود الان که میدونم مهم نیست علائمام رفته و فقط در مواقع فعالیت بدنی یکم مشکل تپش قلب دارم. دکتر اگه بهت گفته سالی یه بار بیا چکاپ همونو برو فکر و خیال اضافی نکن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اکوم شبیه شما بود یکم شدیدتردرکل اصلا جای جانگرانی نداره اصلاا ، منم مثل شما اولا استرس گر ...

عزیزم دقیقا همینجوری برات زده بود؟خیلی نگرانم سرراسر وجودم رو استرس و نگرانی گرفته

عزیزم دقیقا همینجوری برات زده بود؟خیلی نگرانم سرراسر وجودم رو استرس و نگرانی گرفته

بله نگرانی نداره واقعا

من اخرین بار که رفتم دکتر کلی قرص داده بود 

بعد فهمیدم یکی از قرصا که برا استرسه یکیشم برا درد عضله هست چون بهش گفته بودم قلبم درد میکنه ( چون منشا درد قلبی از استرس بود الکی قرص داده بود

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
کاهش وزن یا ورم پا هم داشتین؟

نه نداشتم ولی ورم پا میتونه از نارسایی قلبی باشه که شما EF قلب تون خوب بود نمیدونم از چیه

ارخ عزیزم رفتم.دکتر قلب میگه وقتی اکو سالمه من چی بگم دیگه.ولی در عرض چهارراه ۳ کیلو وزنم پایین اومد ...

بالاتر از اکو وجود نداره همه چیو خدای نکرده اگر بود مشون میداد شاید از ناراحتی یا استرس لاغر شدین

ارخ عزیزم رفتم.دکتر قلب میگه وقتی اکو سالمه من چی بگم دیگه.ولی در عرض چهارراه ۳ کیلو وزنم پایین اومد ...

در عرض چهارروز بنظرت خیلی زیاد نیست.از قبل هم پایین میومدم .انگار ۹۷ بود شدم ۸۹ امذوز

در عرض چهارروز بنظرت خیلی زیاد نیست.از قبل هم پایین میومدم .انگار ۹۷ بود شدم ۸۹ امذوز

ازمایشات دیگه ای دادین؟ حساسیت به خرج ندین همین استرس هرمشکلیو ده برابر میکنه