2777
2789

چرا منو نمیکشه راحت شم

تموم مسیرهای زندگی من گره هست همه چی هیچی پیش نمیره هیچی

همه چیمو طلسم زده بریدم دیگه بریدم خدا چرا منو افرید

بال و پرمو بسته نمیتونم قدم بردارم 

حکمت خدا چیه واقعا حکمت خدا چیه

من مردم فقط نفس میکشم

چرا این طلسمو باطل نکرد چرا این گره هارو باز نکرد

چرا اخه چرا من زندم برای چی زندم اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طلسم داری به جای اینجا ناله کردن هرروز نماز و قرآن بخون برطرف میشه مجربِ مجرب امتحان شده خیالت ر ...

چشم و نظر چی 

چرا نرفت 

چرا هرچه نماز خوندم قران خوندم اون سیاهی نمیرفت

ها چرا چرت و پرت میکی چرا چرت و پرت میگی😭

چشم و نظر چی چرا نرفت چرا هرچه نماز خوندم قران خوندم اون سیاهی نمیرفتها چرا چرت و پرت میکی چرا چرت و ...

صادقانه جواب بده هر روز نماز میخونی ؟ هر روز قران میخونی ؟

غیرممکنه 

مومن همیشه حفاظ ماورایی داره چیزی بهش آسیب نمیزنه حتی عالم و آدم براش طلسم بزنن چیزیش نمیشه 

من خودمم خیلی چیزا سرم اومده درکت میکنم ولی الان چیزی نمیتونه بهم آسیب بزنه هر روز نماز میخونم سوره یاسین و جن رو هم هر روز میخونم البته با اخلاص نه فقط به خاطر رهایی از طلسم و..

دارم میبینم اونا ک ب من بد کردن روز به روز آب میشن 😊

من وظیفه ام بود بگم درمان این درد ک خودمم داشتم شما میتونی فک کنی چرت و پرته و عمل نکنی هر طور صلاحته 

عزیزم اون نماز و راز و نیازی که می‌کنی اگه حس خوبی بهت نده بنظر من اونجوری که باید باشه نیست 

چجوری بگم انگار تقلب باشه اینجوریه 

میدونی اگه خدا بخواد کاری رو برات انجام بده اول حس خوب شو بهت میده بعد اون پاداش رو یا یهو چنان نعمتی بزرگی یهو بهت میده که شوک میشی از خوشحالی 

نمیدونی متوجه میشی چی میگم یا نه 

یه دفتر بردار و خواسته هاتو برای خدا بنویس توش سپاسگزاری کن حتی برای همین نفس کشیدنت 

سال بعد همین موقع اون برگه خواسته هاتو بخون 

من این رو به یک نفر دیگه هم گفته بودم مستاجر بود و الان صاحب خونه رویاهاش شده خداروشکر 

انشالله که شما هم به خواسته هاتون برسید