soohii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 187 عنوان حالم بده💔 67 بازدید | 9 پست حالم خیلی بده و گرفتس حس پوچی میکنم نه دوستی دارم نه کسی همش تکو تنها...از طرفی پشت کنکورم هستم نمیدونم باید چی کنم بمونم باز یا بخونم میارماطرافمو میبینم یکی مهاجرت میکنه یکی موفق شده من هرچی میخام نمیشه حالم بده... 1403/09/23 | 19:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 7234 منم حالم بده کسیو ندارم از خانوادم دورمفرق منو و شما ایته که از کنکور و دانشگاه عبور کردم و عین خر تو گلی موندم که خودم با انتخاب رشته اشتباه به سرم گرفتم لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
soohii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 187 منم حالم بده کسیو ندارم از خانوادم دورمفرق منو و شما ایته که از کنکور و دانشگاه عبور کردم و عین خر ت ... رشتت چیه مگباز بخدا خوشبحالت همین ک دانشجویی و دوری از خانواده..
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 7234 رشتت چیه مگباز بخدا خوشبحالت همین ک دانشجویی و دوری از خانواده.. دانشگاه تموم شده سرکارم و بدبخت عالم☹ لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12848 پشت کنکوری همینه دیگه عزیزمفقط برای درست بشین بخون بعدا کلی وقت برای دوستی و خوش گذرونی داریتحمل کن این روزا هم میگذرع♥🌱 و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
soohii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 187 دانشگاه تموم شده سرکارم و بدبخت عالم☹ بخدااا ک خوشبحالتتتت کاش من جات بودم از بغض دارم میپکم
soohii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 187 پشت کنکوری همینه دیگه عزیزمفقط برای درست بشین بخون بعدا کلی وقت برای دوستی و خوش گذرونی داریتحمل ک ... امیدوارم ..
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 7234 بخدااا ک خوشبحالتتتت کاش من جات بودم از بغض دارم میپکم هیچ وقت دلت نخواد جای من باشی☹باورت میشه هنوز ناهار نخوردم؟ خونه ترکیده همه چی کثیفه دست و دلم به هیچ کاری نمیره لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
soohii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 187 هیچ وقت دلت نخواد جای من باشی☹باورت میشه هنوز ناهار نخوردم؟ خونه ترکیده همه چی کثیفه دست و دلم به هی ... واقعا انقد حالم بده ک اصلا قابل وصف نیس حاضرم هرجا و تو هر موقعیتی باشم الا الان