2777
2789
عنوان

مهمانی که قرار بود ساعت سه بیاد😂

427 بازدید | 29 پست

دیروز اطلاع دادن که ساعت۳میخواهیم بیایم ماهم امروز از صبح درگیر آماده کردن وسیله پذیرایی عصرونه بودیم و از ساعت۳آماده نشستیم که قراره تشریف بیارن همینطور نشستیم سه شد نیومدن چهارشد نیومدن پنج شد نیومدن که آخر ساعت6تماس گرفتیم گفتن شام قراره بیایم خونه هستید؟!😂

بنده خدا مامانم بدو بدو داره شام آماده میکنه.

شما باشید چه واکنشی نشون میدید هنوزم نیومدن

چطور میشه این کارارو انجام میدن واقعا درک نمیکنم،حالا ما سال تا سالم خونشون نمیریم و راحت نیستیم باهم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

چه ادم های بی برنامه ای هستن من بودم میگفتم خونه نیستم تا یاد بگیره ملتو سرکار نذاره و یاد بگیره  بفهمه وقت اضافه کسی نداره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ادم های بی برنامه ای هستن من بودم میگفتم خونه نیستم تا یاد بگیره ملتو سرکار نذاره و یاد بگیره بف ...

امروز قرار بود بریم خرید که کنسل کردیم بخاطر اینا اما...

مامانم خیلی مظلومه گفت تشریف بیارید خوشحال میشیم

امروز قرار بود بریم خرید که کنسل کردیم بخاطر اینا اما...مامانم خیلی مظلومه گفت تشریف بیارید خوشحال م ...

خب دیگه سو استفاده میکنن،به مادرتون خودتون تو خونه بگید کلمه نه همیشه بگه به نفعشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بی شعورنتو این موقعیت باید میگفتید قرار بوده ظهر تشریف بیارید نیومدید الان ما قراره بریم جایی نیستیم

مامانم خیلی مظلومه اصلا روش نمیشه گفت خوشحال میشیم تشریف بیارید

حالم از همچین آدمایی بهم میخوره .مامانت چقد سادست که داره شام تدارک میبینه 😏بجاش بودم در رو وا نمیک ...

منم همینطور😂

مامانم خیلی مظلومه دو مدلم غذا درست کرده سالاد و ژله و...😂گفتم زرشک پلو درست کن متوجه بشن مهمون یهویی همینطوری ازشون پذیرایی میکنن گفت زشته 

شمام خیلی سخت نگیرین یه شام ساده بزارین اومدن اومدن نیومدن بزارین هار فردا ظهرتون خیلی مردم رو جدی ن ...

دومدل درست کرده غذای سختیم انتخاب کرده

اونهاام مثل اینکه ازاول قصد شام اومدن داشتن