roze2522 مدیر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10414 عنوان گوش درد | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست گوش درد دارم میمرم چیکار کنم توروخدا بهم ی راهکار بگین یهو گوش درد کردم😭 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️ 1403/09/23 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7009 اهان پیاز خام بذارم ممنون نفسی انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم بهتر بشی 💋فقط حواست باشه نره داخل گوشت گیر کنه همون لبه بزار « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10414 نزاریانینی سایتیا سیرو تو همه جاشون میکننهوفقطره الکل بوریکه بخر بریزو قرص اموکسی کلاو روزی دوتا 😂😂مرسی عزیزم تو اوج درد واقعان خندیدم انشالله خدا دلتو شاد کنه ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10414 بهتر بشی 💋فقط حواست باشه نره داخل گوشت گیر کنه همون لبه بزار باشع عشقم ماچ رو لبت ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10414 سرماخوردی باید کواموکسی کلاو بخور با مسکن با بتاهیستین مرسی عشقم ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10414 مهر نماز رو روی بخاری یا سماور داغ کن،بعد بین پارچه بزار و روی گوشت بزار گرم بشهداغیش رو باید حس کنی ... مرسی عزیزم انشالله بهترینا قسمتت بشه ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11436 😂😂مرسی عزیزم تو اوج درد واقعان خندیدم انشالله خدا دلتو شاد کنه خواهش میکنم عزیزم درمانیکه گفتمو انجام بده.زودی خوب میشیاموکسی کلاو روزی دوتا بخورقطره الکل بوریکه عالیه.روزی دوبار بریز.عالیه جز اسی کسی منو ریپ نزنه
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10414 خواهش میکنم عزیزم درمانیکه گفتمو انجام بده.زودی خوب میشیاموکسی کلاو روزی دوتا بخورقطره الکل بوریکه ع ... فدات گلم مرسی ی دنیا ممنون ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️