2777
2789

نه سر کار میرم ن پول ندارم نه فن بیان خوب 

نه تحصیلات🤣😂

بدم میاد از خودم همه از من بالاترن طرف هیچی نیست ولی انقدر حرافه و اهل پز تو خالی همه فکر میکنن چخبره 

تنها تفاوتم اینه که فقط شوهرم خیلی جایگاه خوبی داره برعکسه منه هم اخلاقی هم اجتماعی

همه هم منتظرن من طلاق بگیرم 

رابطم با شوهرمم خوب نیست خیانت کرد ابروشو بردم همه جا همزمان خودمم کوچیک شدم

خواهرم داعم میکوبه سرم میگه باشوهرت برین آتلیه فلان 

ولی من اهل کلاس نیستم ای خداا 

خانواده شوهرمم که اصلا راضی نبودن با من وصلت کنن بخاطر جایگاه بالا شوهرم و خانه دار بودنه من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فک میکنی همه ی اینا ذاتیه؟اگه اراده کنی میتونی به ده برابرش برسی به لطف خداوند

حس میکنم ادم خودش باشه بهتره 

خودشو نگیره یا کلاس الکی نزاره 

ولی جامعه اینطور نیست ..

حس میکنم ادم خودش باشه بهتره خودشو نگیره یا کلاس الکی نزاره ولی جامعه اینطور نیست ..

این درسته تواضع و فروتنی خیلی خوبه

اما میتونی هم پیشرفت کنی هم فروتن باشی

بنظرم از همین امروز کمر همت ببند

حس میکنم ادم خودش باشه بهتره خودشو نگیره یا کلاس الکی نزاره ولی جامعه اینطور نیست ..

ن اصلا اینطور نیست جامعه نمیپزیره .شوهرتم خوبه بچسب بهش زندگیتو بکن

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
عزیزم اولا اچنی که شما میگی کوئن مثبته ،ن پوعن بعدشم اینایی که شما داری میگی که زنگ خطره برا زندگی و ...

کوعن‌من تاحال نشنیدم 😶پوعن درستشه به معنی برتری یا یه امتیاز 

ایموجی خندم بیشتر عصبی بود..🥲

من فاصلم با شوهرم زیاد بود هی درس خوندم فاصله رو خیلی کم کردم مثل شما بودم من اول

دانشگامو نصفه ول کردم بخاطر بچم 

از حرفه بقیه نه بیشتر خودیا خسته شدم همش ایراد میگیرن از همه چی خونم تمیزه خوبه همه چیش یه ایرادی میگیرن یا ی حرفی میزنن

کوعن‌من تاحال نشنیدم 😶پوعن درستشه به معنی برتری یا یه امتیاز ایموجی خندم بیشتر عصبی بود..🥲

بله پوئن درسته..منم نشنیدم کوئن😅برو یه هنری یاد بگیر و حرفه ای شو...مثل خیاطی...آرایشگری..نقاشی...یه هنری که نشون بدی خودتو..آشپزی حرفه ای..کیک پزی و...

خدایا شکرت🌹🌹🌹
دانشگامو نصفه ول کردم بخاطر بچم از حرفه بقیه نه بیشتر خودیا خسته شدم همش ایراد میگیرن از همه چی خونم ...

هیشکییی از خودت مهمتر نیست.خودتو جمع کن برگرد سر درست .به خودت افتخار کن انتخاب شوهرت تو بودی لابد ی حسنی داشتی

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️