2777
2789
عنوان

گیسوام واسم صلوات میفرستین😢😢

9492 بازدید | 380 پست

بچه ها امروز آزمایش بتا دادم..جوابش عصر میاد...صبح ترشحم صورتی بود یه کم خودمو ک خشک کردم دیگه ندیدم😔😔خیلی میترسم..امروز ۲ روز بعد تاخیر..دیگه یه بی بی چک زدم دوباره پررنگ تر از دیروزه..الان عکسشو نشون میدم..خواهش میکنم هر چی بلدین بهم بگین😓

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فرستادم.نگران نباش.ایشالله همه چی نرماله

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

وااااای گیسوووو مامان شدیییی😍😍😍 استرس نداشه باش بابا .. استرس سمههههه😒😒😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

کسی بوده لک بینی داشته باشه؟😔😔تو نت که نوشته خیلیا دارم و عادیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2790
2778
2791
2779
2792