2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 11194 بازدید | 159 پست

نوشته خود کاشت ایراد نداره ولی برای وضو وغسل ولو هزینه بر باید بر طرف شود 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

رخی از بانوان بخاطر نداشتن ناخن یا زیباتر شدن آن و... اقدام به کاشت ناخن میکنند که موجب اشکالاتی برای وضو یا غسلشان میشود. و مؤمن متشرع باید خواسته های خودش را در چارچوب شرع قرار دهد تا توفیقات الهی از او دریغ نش

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدّظلّه):
۱- کاشت ناخن فى نفسه اشکال ندارد و با فرض صدق زینت، باید از نامحرم پوشانده شود.
۲- در صورت کاشت ناخن، براى وضو و غسل باید مانع ـ ولو با صرف هزینه ممکن ـ برطرف گردد و چنانچه می‌داند امکان برطرف‌کردن آن نیست و یا رفع آن با مشقّت غیر قابل تحمّل همراه بوده و یا ضرر قابل توجهى دارد، در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد سپس مبادرت به این کار (کاشت ناخن) کند و وضو و غسل‌هاى بعدى را باید به ‌صورت جبیره انجام دهد (یعنى با دست مرطوب مانع را مسح نماید)؛ اما در صورتى که امکان برطرف کردن آن ـ ولو در روز‌های بعد ـ باشد و برطرف نکند، وضو و غسل جبیره باطل خواهد بود

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نوشته اگر غیر قابل تحمل باشه ولی غیر قابل تحمل نیست من از ارایشگرا پرسیدم برداشتنش فقط هزینه داره

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
خود خدا تاكيد به حرف همسر كردن  خداي من با خداي شما خيلي فرق داره  بحثا تموم كن چون عقيد ...

بله ولی تا جایی اطاعت همسر واجبه که به دین لطمه نزنه و شما رو از انجام واجبات منع نکنه و وادار به محرمات نکنه 

ممنون خانما از راهنمایی همه ی دوستان.

ولی من واقعا ناخنامو دوست ندارم تو ده تا انگشت شاید پنج تاش خوب و تمیز بلند بشن که اونم بعد از حموم رفتن کلا خودش نابود میشن.

دوست داشتم بدونم چجوریه و اگه ضرری به ناخن میزنه راهنمایی کنید.

درمورد غسل و وضو هم تو کلاسی که میرم گفتن جوونا منتظرن یه کاری کنن تا از زیر نمازو روزه در بیان ولی دیگه همه چیزو براشون راحت کردن حتی کاشت ناخنم واسه وضو و غسل ایراد نداره

💖
خب شماها نكاريد كاش جلوى دزدى هاى مملكت و بقيه چيزاهم اينقد سينمون سپر بود

هر چه به جای خودش به خدا اگر من دزد باشم یا طرفدار دزد ولی الان حرف دزدی نبود خانون

ممنون خانما از راهنمایی همه ی دوستان. ولی من واقعا ناخنامو دوست ندارم تو ده تا انگشت شاید پنج تاش خ ...

من با سند دوستتون هم ثابت کردم که حرامه ولی انگار کسی نخواد قبول کنه نمیکنه دیگه 

ممنون خانما از راهنمایی همه ی دوستان. ولی من واقعا ناخنامو دوست ندارم تو ده تا انگشت شاید پنج تاش خ ...

شما احساس میکنم خانوم منطقی هستید به حرف کلاس ومن این خانوم توی این سایت تکیه نکنید لطفا هم از نظر حکم دینی وهم از نظر پزشکی خودتون تحقیق کنید تا به یقین برسید ممنون میشم

من یادمه بچه که بودم میگفتن هرکی تتو کنه وضو و غسل نداره وقتی هم بمیره با سنگ پا میوفتن به ابرو تا پاکش کنن.

ولی حالا بیشتریا تتو کردن،حالا نمیدونم اون حرفه همینجور الکی پخش شده بود یا واقعا با سنگ پا میوفتن به جون ادم.😑

💖
من با سند دوستتون هم ثابت کردم که حرامه ولی انگار کسی نخواد قبول کنه نمیکنه دیگه 

خداوند به انسان قوه تعقل واختیار داده هرکس خودش راهش انتخاب میکنه نتیجشم برای خودش بعدا گلیه نباشه که خدا چرا نگفتی وگرنه من انجام نمیدادم ما داریم میگم چون حکمش با تحقیق و... دقیق میدونیم حالا خود دانند

انقد بدم مياد از اينا كه سعي ميكنن دين و ايمون نصفه نيمه شون رو به زور بكنن تو حلق مردم

حالا انگاري خيلي مهمه!!زورت ميرسه برو جلوي گناهاي بزرگتر رو بگير كه حق الناس.يه ناخن كه واسه دلخوشي خانماست كه اين حرفا رو نداره😒😒😒

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
من یادمه بچه که بودم میگفتن هرکی تتو کنه وضو و غسل نداره وقتی هم بمیره با سنگ پا میوفتن به ابرو تا پ ...

نه الکیه تتو اشکال نداره فقط سه روز اول که نباید اب بخوره اگر سه روز اخر پریود باشه که وضو وغسل باطل نشه .با سنگ پا هم نمیتراشن دروغه وچون زیر پوسه مانع وضو وغسل نیست

من یادمه بچه که بودم میگفتن هرکی تتو کنه وضو و غسل نداره وقتی هم بمیره با سنگ پا میوفتن به ابرو تا پ ...

تتو هم اگر آسیب به بدن باشه اشکال داره این کار هم فی نفسه خالی از اشکال نیست به خاطر همین میگم حرف دیگرون قبول نکنید خودتون به نتیجه برسید فردا شما نمیتونی بگی فلانی گفت و... میگن خودت توانایی داشتی چرانرفتی تحقیق کنی