2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وایعنی چی ؟

وقتی کاری نکرده چرا بهش شک داری جو اینجا روت تأثیر گذاشته عزیزم 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

۱درسته .شوهردخترخالم بهش خیانت کرده

خب ربطی نداره شما خوشگل کن مستقل باش نیار های هر ودو طرف درک بشه هم شما هم اون چرا بره خیانت کنه 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

پس حرفم خنده داربود؟امیدوارشدم عریزم بهم خندیدی

اره بخدا من الان مشاور هنوز نیستم فعلا دانشجو روانشناسی هستم ولی واقعا تو جو قرار نگیر تلاش کن اشتباه دیگران نکنی مثلا من خودم خیلی درگیر کار پول بودم وقتی واسه شوهرم نداشتم باهاش غذا نمی خوردم وقت برای هم نداشتیم شوهرم خیانت نکرد ولی سرد شده بود از وقتی من سبکم درسن کردم زندگیمون خوبه

خب ربطی نداره شما خوشگل کن مستقل باش نیار های هر ودو طرف درک بشه هم شما هم اون چرا بره خیانت کنه

بنده خدادخترخالم به همه لحاظ اوکیییییی تودنیاهم خوشگل هم تمیروخوشتیب ربطی نداره عزیزم