2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

739 بازدید | 63 پست

سلام دوستان راهنمایی میخواستم ازتون

من عروس عمم هستم، اولش اینا خودشون خیلی مشتاقانه اومدن خواستگاری و ... ولی بعد از عقد کلا رفتارشون عوض شد. به هر حال

اینا یه مدلی هستن که داماد و عروس رو آدم حساب نمی کنن

فردا خواهرشوهر بزرگم برا پسرش جشن سربازی گرفته ولی به شوهرم گفته که به سپیده هم بگو، اینا کلا موقع دعوت به برادراشون زنگ میزنن ولی من قبلا اعتراض کردم که خوب به خودم زنگ بزنید، از طرفی شوهرم دیسک کمر داشته ولی اینا از ما پنهان کرده بودن و من بعد از عروسی فهمیدم و الان شوهرم کمر دردش گرفته و از پنجشنبه تو خونه خوابیده و من از نظر روحی کلا بهم ریختم و همش عصبی هستم، الانم میخوام فردا نرم مهمونی و اگر پرسیدن چرا نیومدی بگم منو که دعوت نکردین به برادرتون گفتین اونم که نمیتونه حرکت کنه. 

لطفا نظرتون رو بگین خیلی کلافم

نمیدونم مناسبات شما چجوریه

ولی خانواده همسر منم معمولا از طریق همسرم دعوت میکنند

ما هم برادرام رو دعوت میکنیم و به اونها زنگ ميزنيم

چه فرقی میکنه اصلا

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐😐😐😐بنظر من ک همه ب مرد خونه زنگ میزنن دعوت میکنن ک با خونوادت تشریف بیارین ب زن کسی زنگ نمیزنه مگر اینک خاهری مادری کسی دوستی بخاد ادمو دعوت کنه ب خودم ادم زنگ بزنه دعوا درست نکن همسرتم نتونست بیاد تو احترام بزار و برو

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

به نظرم بی خیال اگر لجوج باشند بارها سر همین نقطه ضعفت اذیتت میکنند و چندین باردیگه بازهم به همسرت میگن واینطوری تورو بی محل میکنن.فوقش بگو همسرم مریضه و نمیام.یا اینکه برو زود برگرد

یا من هو به کل مکان

ما هم به یه نفر میگیم به همه اعضای خانواده که تک تک نمی گن خواهر 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

ینی. حتمن باید به خودت بزنگن؟؟؟

چقد سخت میگیری-_-

حتی توکارت دعوت هم مینوسن اقای فلانی باخانواده .. این دگ ناراحت شدن نداره

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!