2777
2789
عنوان

تفاضل دیه

158 بازدید | 7 پست

دوستان عزیز 

چیزی دراین باره میدونید 

قاتل اقاست و مقتول یک زن

خانواده مقتوله باید نصف دیه کامل یک مرد رو بدن به قتل تا قصاص اجرا بشه

متاسفانه خانواده مقتوله ناتوان در پرداخت هزینه هستن

بااین وجود پس قصاص اجرا نخواهد شد 

تکلیف پرونده چی میشه

اولیای دم قصاص میخواستن متاسفانه بخاطر شرایط مالیشون نمیتونن قصاص کنن و اصلا هم نمیتونن رضایت بدن حتی در قبال دریافت دیه

میخواستم بدونم بااین وجود امکانش هست قاتل تااخر عمرش توی زندان بمونه؟!

بدون رضایت اولیای دم 

میشه قاتل رو تااخر عمر تو زندان نگهه داشت؟!

خیر

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون بعد از گذشت چند سال ازاد میشه؟!خانواده اگه رضایت ندن قانون خودش آزاد میشه؟!چجوری بدون رضایت ...

تفاضل دیه در مواردی از بیت المال پرداخت میشه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
تفاضل دیه در مواردی از بیت المال پرداخت میشه

لطفا اگه میدونید میشه راهنمایی کنید 

بزارید از خانواده مقتوله بگم براتون از شرایطشون

اولیای دم فقط ۱ پسر هستن و ۱ دختر که هر ۲تاشون   ۲۵سالشونه و متاسفانه  پدر ندارن

مادرشونو یک از خدا بیخبر صاحبکارش به قتل میرسونه

بچه ها فقط یک خونه برای زندگی دارن نه کاری دارن نه هیچی 

چند درصد امکان داره بیت المال قبول کنه بده پول رو با این وضعیت

لطفا اگه میدونید میشه راهنمایی کنید بزارید از خانواده مقتوله بگم براتون از شرایطشوناولیای دم فقط ۱ پ ...

طبق قانون در مواردی که اولیای دم توان پرداخت ندارند و قتل احساسات عمومی رو جریحه دار کرده از بیت المال پرداخت میشه