2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا حتی اگر پسره از اینا باشه ک هرسری ی دختر هم ببره خونش همینطور دوست دخترش گاهی بره

بیماری  میگیریا فرار کن ازش 

هم زن باز هم رل داره؟این دیگ لاشیه ..

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

هنوز که زوده ازش جدا شده بعدا بخاطر دوست داشتن زیادش زیر بار خواسته هایی که داشته باشه نری خودت بی اعتبار کنی این پسرا مامان باباشون براشون یکی پیدا می کنن ازدواج می کنن چون خودشون نمی دونن چی می خان قصد جدی نداره اگر داشت با یک نفر بود نه با ده نفر 

بیماری میگیریا فرار کن ازش هم زن باز هم رل داره؟این دیگ لاشیه ..

ن زن ک نداره 

موضوع مربوط ب من نیست

طرف دوست دختر داره باهاش فاب هم هست اما دور از چشم دختره با دخترای دیگه هم هست همزمان هرسری هم ی دختر میبره خونش همینطور دوست دخترش هم میره

خواستم ییینم قصدش چیه سرگرمی!

ی پسری بگه من رو ازدواجم حساسم و وسواس دارم رو ازدواجم یعنی چی یعنی در آخرش میره دنبال ی دختر خوب؟

اون اصلا نمی تونه کسی انتخاب کنی قصدش جدی نیست انتخاب اونا رو مادر پدرشون می کنن بحساب خودشون بگن دختر پاک هست تا حالا دوست پسر نداشته این حرف ها خودش داره خوش گذرونی میکنه فقط 

اون اصلا نمی تونه کسی انتخاب کنی قصدش جدی نیست انتخاب اونا رو مادر پدرشون می کنن بحساب خودشون بگن دخ ...

بله درسته . 

شما چند سالتونه؟🥲 چون احساس میکنم خیلی تجربه بیشتری از من دارید و خیلی خوبه🥲