2821
2789
عنوان

افت عدد بتا

1885 بازدید | 19 پست

سلام . بچه ها من نهم آزمایش بتا دادم و 111 بود دیشب تکرارش کردم گفت افت کرده و مشکوکه دو روزه دیگه باید تکرارش کنی. این کم شدن عدد بتا یعنی چی ؟ من اصلا لک بینی و خونریزی ندارم که بگم سقط شده . ممکنه آزمایشگاه اشتباه کنه؟

بله که ممکنه عزیزم. از آزمایشگاه ها هر چیزی بگی برمیاد😀😀😀😀

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

همین لکه بینی نداشتن نشونه ی خوبیه😊

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااای منم از همینا میتررسم نمیرم بتامو تکرار کنم..

اخه یه سری ازمایشم مثبت شد دو روز بعذش پریود شدم..واقعا نمیدونستم علتش چیه؟بچه های اینجا گفتن بارداری شیمیایی بوده.بتا رفته بالا بعدش افت کرده.

الانم همش استرس همینو دارم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
وااای منم از همینا میتررسم نمیرم بتامو تکرار کنم.. اخه یه سری ازمایشم مثبت شد دو روز بعذش پریود شدم ...

عزيزم مبارك باشه

خدا ني نيتو برات حفظ كنه

خيلي خوشحال شدم تيكرتو ديدم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
عزيزم مبارك باشه خدا ني نيتو برات حفظ كنه خيلي خوشحال شدم تيكرتو ديدم

ممنون عزیزم

دعا کن واسم بمونه

بخدا دیگه طاقت ندارم چیزی بشع

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
وااای منم از همینا میتررسم نمیرم بتامو تکرار کنم.. اخه یه سری ازمایشم مثبت شد دو روز بعذش پریود شدم ...

اصلا استرس نداشته باش که برا نی نیت خوب نیست فقط استراحت کن انشااله که خدا برات حفظش کنه

من این ماه آمبول hcg  و hmg  زدم اثرات اونا نیست که بتام زیاد بوده ؟

منم.زده بودم

البته سینال اف و.اچ سی جی..

مگه چند روز بعد از امپولت رفتی ازمایش دادی؟؟فک نکنم اثر اونا انقد باشه که بتات تا 100برسه

اصلا استرس نداشته باش که برا نی نیت خوب نیست فقط استراحت کن انشااله که خدا برات حفظش کنه

دست خودم نیست بخدا..

ایشالله شما هم هیچیت نمیشه و.بتات میره بالا..

دعای نادعلی خیلی مجربه

خواستی بری ازمایش بدی هفت مرتبه بخون