2777
2789
عنوان

بیاین ببینم

105 بازدید | 14 پست

بنظرتون پسری ک پیجش میشه ۱۵۰ کا و خیلی پیشرفت کنه 

دیگ اکسش براش مهم نیست؟؟

ینی اصن ممکن نیست دلش براش تنگ بشه؟

میدونم سوال چرتیه ولی خب دوس دارم بدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون براش مهم بود من پیشرفت کنم یا نی جورایی میترسید پیشرفت کنم

خب دیگ اگه مهم بوده براش  پس صد خودتو بزار واسه کنکور 

درضمن شما اگ هر چی ازش داشته باشی پاک کنی کمتر به فکرشی حتی پیج اینیستاشم چک نکن!

خب دیگ اگه مهم بوده براش پس صد خودتو بزار واسه کنکور درضمن شما اگ هر چی ازش داشته باشی پاک کنی کمتر ...

همو م از همه جا بلاک کردیم فقط پیج کاریش هی میاد اکسپلورم ک میبینم خیلی داره تند تند فالوور میکیره 

من ‌ارسالم واسه کنکور میخوندم ولی دندون پزشکی نیاوردم فقط تعهدی هارو میاوردم ک چون معلم هستم تعهدی نمیتونستن برم 

از طرفی خواهر اونم امسال کنکوریه و این قطعا باعث میسه اسم من بیاد توی خونشون چون مامانش اینا منو میشناسن ولی خب گفتم شاید انقد پیجش فالوور گرفته و پیشرفت کرده براش مهم نباشه

همو م از همه جا بلاک کردیم فقط پیج کاریش هی میاد اکسپلورم ک میبینم خیلی داره تند تند فالوور میکیره م ...

خب فالور ۱۰۰کا یا ۱۰ نفر فرقی به حال دل تنگی طرف نمیشه ک !!

خب معلمی هم الان ارزوی خیلیاس و بنظرم بخاطر کسی ک رفته با علاقتون بازی نکنید 

دنبال علاقتون باشید 

اتفاقا دندون پزشکی هم ی شغل پر دارمده ولی صرفا اگ بخاطر شخصی دیگ باشه و علاقه نباشه بنظرم ارزششو نداره

خب فالور ۱۰۰کا یا ۱۰ نفر فرقی به حال دل تنگی طرف نمیشه ک !!خب معلمی هم الان ارزوی خیلیاس و بنظرم بخا ...

ن اخه پولدار داره میشه چمیدونم گفتم شاید این باعث بشه هار بشه 

اونموقه ک رل زدیم من معلم بودم و داشتم واسه کنکور میخوندم دندون بیارم همین اقا نذاشت قبول شم و موقه ای ک کات کرد هم بم گفت ضعیف هستی و هیچی از دستت برنمیاد 

من دندون رو واسه علاقه خودم میخوام ولی میگم این باعث میشه برگرده ب سمت من و من رفتارشو تلافی کنم؟

ن اخه پولدار داره میشه چمیدونم گفتم شاید این باعث بشه هار بشه اونموقه ک رل زدیم من معلم بودم و داشتم ...

نه اینطوری هم نیست! این ملاک نمیشه

ولی خب بزار پای تخس بودن و مغرور بودن طرف ک شمارو فراموش کرده یا نه

خب اگ واقعا علاقه دارید به دندون پزشکی پس کم نزارید و نشون بدید ک میشه!

نه اینطوری هم نیست! این ملاک نمیشهولی خب بزار پای تخس بودن و مغرور بودن طرف ک شمارو فراموش کرده یا ن ...

ده روز پیش شب تولدش چکم کرد ولی دیگ حرکتی ازش ندیدم

خیلی بش اعتماد ب نفس دادم 

چون خیلی بهش وابسته بودن خیلی ریاددددددد خودمو کوچیک کردم واسه برگشتش 

ده روز پیش شب تولدش چکم کرد ولی دیگ حرکتی ازش ندیدمخیلی بش اعتماد ب نفس دادم چون خیلی بهش وابسته بود ...

در گذشته نمونید به کارهایی ک کردید اصلا فکر نکنید اینا بیشتر باعث میشه  تمرکزتون بهم بریزه

اینو یادتون نره شیرینی زیاد دل ادمو میزنه 

سرد ک باشی خواستنی تری!